Днес ще има незначителна облачност. Вероятността за превалявания е по-малка. Дневните температури ще бъдат от 17 до 22 градуса.

Утре  ще бъде слънчево, с развитие на купеста облачност, но малка вероятност за превалявания, главно в планините на  Югозападна България. Дневните температури ще бъдат от 19 до 25 градуса.

В петък температурите ще бъдат с още градус-два по-високи, от 21 до 26 градуса. В следобедните часове ще се развива купеста облачност и над западната половина на страната ще превали и прегърми.

В събота  краткотрайни валежи и гръмотевици ще има в много райони на страната. Температурите ще се понижат и ще бъдат от 16 до 22 градуса.

В неделя от северозапад облачността ще се разкъсва  и намалява в следобедните часове. 

Повече облаци ще има на юг, където все още ще има краткотрайни превалявания. Температурите ще бъдат от 17 до 22, 23 градуса, по-високи над крайните северни райони, където след обяд  облачността ще бъде незначителна.

В понеделник ще има повече слънце, а температурите ще се повишат до интервала 21-27 градуса.

Развитие на купести облаци ще има след  обяд, но вероятност за слаби краткотрайни валежи има само около Родопите.
Във вторник ще бъде по-неустойчиво, с краткотрайни валежи около и след обяд, по-съществени над източната половина от страната  и  планините. Температурите ще останат почти  без промяна.