Днес преди и около обяд ще бъде слънчево.

В следобедните часове отново ще се развива купеста облачност, но само на отделни места е възможнио да превали краткотраен дъжд.

Дневните температури ще бъдат от 29 до 35 градуса.

Утре съществена промяна на времето няма да настъпи. След обяд отново, но на съвсем малко  места, е възможно да превали краткотрайно. 

Температурите ще бъдат от 28 до 33 градуса.

В неделя облачността ще бъде променлива. Ще духа умерен до силен вятър от изток. В следобедните часове на повече места ще превали и прегърми.

Температурите ще са от 28 до 33 градуса. 

В понеделник и вторник атмосферата ще бъде по-неустойчива. На много места ще превали и прегърми, възможни са  и  градушки. 

В понеделник дневните температури ще бъдат от 28 до 34 градуса, а във вторник с 2-3 градуса по=-ниски.

Ще духа умерен до силен вятър от северозапад.

В сряда от запад  атмосферата ще започне да се стабилизира. Над западните райони ще бъде слънчево и почти без валежи.
Над централните  и източни райони условията за гръмотевични бури, краткотрайни валежи и временоо усилване на вятъра остават. не са изключени и градушки. Вятърът от северозапад ще отслабва, но все още няма да стихва. 

Дневните температури ще бъдат от 25 до 31 градуса.

В четвъртък и петък ще бъде предимно слънчево, с развитие на купеста облачност след обяд, но само на отделни места около планините е възможно да превали и прегърми.
В по-голямата част от низините вероятността за валеж е малка.

Дневните температури ще се повишават и  в четвъртък ще са от 27 до 33, а в петък - от 30 до 35 градуса.

В планините времето ще бъде подходящо за туризъм утре и в неделя. В събота вероятността за краткотрайни валежи е по-малка, докато в неделя такива са възможни на отделни места. Максималните температури на 1200 метра в събота ще бъдат 21-22 градуса, а в неделя с градус-два по-ниски.