НЕСЕБЪР

6°C
към 20 часа
Вятър: слаб
Време: значителна облачност
През ноща

През нощта

Време: 

Прогноза: °C

Утре

Утре

Време: 

Прогноза:  Min °C / Max °C

Днес над страната ще бъде предимно слънчево, с повече облаци над северните райони. Дневните температури ще са от 6 до 11 градуса. В Дунавската равнина все още ще бъде ветровито, с умерен вятър от запад.


Днес над страната ще бъде предимно слънчево, с повече облаци над северните райони. Дневните температури ще са от 6 до 11 градуса. 
В Дунавската равнина все още ще бъде ветровито, с умерен вятър от запад. От утре до четвъртък времето ще бъде предимно слънчево и много по-топло от обичайното за края на декември.

Минималните температури в повечето места ще бъдат от 2 до 7 градуса, като само в котловините, защитени от западен вятър ще бъдат малко по-ниски, до около нула градуса. Дневните ще са от 10 до 15, на места в Тракия и западната част на Дунавската равнина и до около 16-17. 
Ще остане ветровито със слаб, в Дунавската равнина - умерен вятър от запад.

Промяна на времето ще настъпи в петък, когато до Балканите ще достигне по-студен въздух и свързана с него фронтална система. 
Облачността ще се увеличи и над северозападните райони ще започнат слаби превалявания от дъжд и сняг. Температурите ще се понижават. 

Динамично ще остане времето и в дните преди Нова година. vremeto.dir.bg ще ви информира за актуалните прогнози за времето около и в началото на Новата година в следващите дни, включително и през Коледните празници.


 

10 дневна прогноза

Синоптични карти