Дейвид Атънбъро: трябва да се действа незабавно!

С всяка изминала година тези мерки стават все по-трудно осъществими, смята известният естествоизпитател

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой от сегашните западни, пък и източни политици да вземе бързи мерки. Просто не рашават те, а едни други хора с много пари. Човечеството излезе доста глупав биологичен вид. Започвам да се чудя как е стигнало до положението на доминиращ такъв.

Мерки няма да се вземат докато не дойде една година с лоша реколта в 2/3 от от обработваемите площи. Т.Е. когато настъпи отрезвяващ ГЛАД , тогава най-вероятно ще се мине през войни и след това към вземане на мерки. Според мен мерките са намаляване на населението във всички пренаселени държави , залесяване, ограничаване на производства - потребление, до граници които няма да пречат на необходимата ни природа да ни издържа физически. Всичко това може да се сметне и сега - изчислителна мощ има , но има и лакомия. Всеки един Главен мениджър застава на съответната позиция със задължението да вдигне резултатите на съответната фирма примерно с 3 % годишно. Ако така се управляваше Слънцето, досега да сме изгорели няколко пъти.

Изкуствен е, човекът се меси дори когато казва, че нещо е естествен процес.

Не вярваме на новини,а вярваме на книгите и научните открития! Затова,каквото и да се пише в медиите за Глобалното затопляне,каквито и мерки да се вземат срещу него,то ще си го има и не може да бъде спряно! Всичко друго е манипулации!

Планетата е в криза??? Нее, май в криза са някои хора. Много ми е интересно това напъване да "направим нещо" а никъде не се казва какво е това "нещо"! Ей и този - "знае се какво трябва да се направи" Ами кажи го де, пък да видим какъвто и напън да е, дали може да повлияе на процеси, които хората си мислят, че могат да променят или са значим фактор в тях.

Ти изобщо знаеш ли кой е "ей този" Дейвид Аттенборо? Защото аз съм си качил доста негови филми на компа.

нещо което трябва да се направи е да се намали населението на планетата и то с милиарди. Планетата не може да осигури чиста почва, води и въздух за 7 милиарда искащи всеки да се вози с поне 100 конски сили, да яде био храни, да пие чиста вода и да диша чист въздух. Ако ние съзнателно не си намалим раждаемостта, планетата ще ни редуцира по лошия начин.

"С всяка изминала година тези мерки стават все по-трудно осъществими, смята известният естествоизпитател" Рабира се, че е така, защото с всяка изминала година все повече се вижда, че става въпрос за климатична истерия. Няма как да подправяш температурите твърде дълго, в един момент нещата излизат наяве.

Каквито и мерки да се вземат,Глобално затопляне ще има,това е!!!