Иде краят на студа, температури над 20 градуса след няколко дни

Постепенното затопляне започва в петък, а още този уикенд температурите ще преминат 15 градуса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да! Това за края на студа и лошото време го слушахме няколко пъти от авторитетната уста на някакъв професор. Така, че нови изказвания по това направление не могат да ни изненадат!!! Стига вече упражнения в опити за професионално говорене!!!

Прогнозите за времето бяха една от малкото територии, които не бяха засегнати досега от празното политиканстване. Но и това не трая дълго. Крайно време е хората в България да разберат, че само си правят живота мизерен. Обиколих много електронни медии, но никъде не намерих нещо оптимистично като отзив. Само черногледи, яростни критики: Горе, долу Стамболов. Един изследовател на българския фолклор тук в Щатите ме попита веднъж: Защо повечето български народни песни са толкова тъжни? не знаех какво да му отговоря. Смутолевих, че битието е в дъното на безкрайната тъга. Но нали хората са homos sapiens, защото имат пръст във формирането на битието? Тоест, ако сте сърдити и висчко ви изглежда ужасно, не се сърдете на другите - опитайте се да намерите някаква светла точка, която да ви води.

А вероятно месец Март е бил най-топлият от 100 000 години насам... нищо, че половин Европа рина сняг като за световно в 80% от дните на месеца.

_stankow

Хеле пък Тексас как замързна ...

Като си представя само как ББ, ДП и компания се молят от мраз да се не отървем до изборите, тази прогноза им се е забила като трън в сърцето (ако имат такова, иначе може и в друга част).

Да колкото предния път се затопли до 20 градуса, от 14-16-18-19-20 градуса , защо не изброите направо всички възможни температури, кой ви ги пише тези прогнози изобщо

Бойко Борисов. Корона вирус. Бла-бла-бла. Нека има и тук тъпотиите, които се пишат под другите новини... Шегувам се, разбира се. Обличайте пролетните якета!! :)))