По-горещите нощи увеличават риска от внезапна смърт

Нарушеният сън през горещите нощи може да увеличи риска от увреждане на имунната система

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се има едно наум винаги когато се чете китайско "изследване".

Как коварно си избират да претоплят само сиропираните… Това ееее..много долно от тяхна страна! Навремето в Краваристан измислиха един "синдром на внезапната детска смърт" за да оправдаят това, че си заминават сиропирани дечица. Време беше да "установят" такъв и при възрастни... А Дир... пробват хората, превеждат Мойче Манивеле, западни партенки, пък ако хване дикиш - хване... :)

Този синдром е вече доказан като причината е липсата на един ензим в мозъка на детето.

Голям майтап с тия новинари. Средната нощтна температура от 20 ще стане 40 градуса. Даже някъде да са написали подобна глупост защо ви е трябва да я публикувате. Нямате ли си мисловна дейност ?

Това е потресаващо .... защо досега не се обръща внимание на този проблем? Има ли вече разработена ваксина?

Д-р, на тия простотии, новини ли казвате? Що не си направите един Жълт Дир. Или сменете цвета на банера.

Господ си знае работата кой кога

по никакъв начин глобалната средна нощна температура в момента не е 20 градуса.... че то в Сахара през нощта е около 0 градуса. .. поредният абсолютен фейк за всяване на паника.

Климатичната истерия е ковид 2.0. Същите индивиди са засегнати - любителите на соево млекце и филмчета на дисни, и разбира се джурналисти от 3ти пол.

Това са оправдания за масовия мор на ваксинираните идиоти на запад. Капят по улиците и това се представя за нещо нормално.

Ако имаше глобално затопляне морското равнище трябва да се е променило,но то е едно и също от векове.

2090?! То дотогава освен лилито иванова и животните кьорав човек няма да е оцелял :)

Ох, много се смея, когато някоя тенденция тръгне от западните медии (там дето инфаркт може да получиш от всичко - от закуска, оправяне на легло, гледане на ТВ вечер) и накрая стигне в превод и до ДИР-а. То че ще има увеличена смъртност - ще има, ама е интересно как се търсят причини. Ясно е, че човечеството се подлъга и направихме една голяма беля. Който е избрал - избрал, животът не осребрява касови бележки.

Да приписвате всичко на ваксините! Ваксините са полезни и напълно безопасни, макар, че още текат клинични изпитания. Вярно - съвсем не са ефективни, но всеки прогресивен тип трябва да се ваксинира, за да види какво ще стане. И ако не умре внезапно, може да получи еволюционно предимство - някои вече лепят метални предмети по себе си, например, а това, ще знаете, е голяма работа!

тези "шансове" са във връзка със ваксините.. ама не знаят как да обяснят смъртните случаи за това топлото било, па чорапите, пък смеха и още кво ли не....

и тук ли почнахте с тези простотии. Напъването на гърнето също може да доведе до внезапна смърт, особено след коид ваксинка.

У нас бодените са малко, а понеже все още текат клинични изпитания, една част от ваксинираните,са ваксинирани с плацебо, подозирам - по-голямата част. Защото ако повечето партиди бяха с активно вещество, в глобален мащаб щеше да е леш и бизнесът да фалира, а в момента застрахователите отчитат повишение на смъртността едва с 300-400%.

Ех тия ваксини чудеса правят.

Бил Гейтс - С помощта на ваксините ще намалим човечеството с 15 процента.