Седмицата започва с горещо време, но се задават дъждове и гръмотевици

Преваляванията ще бъдат предимно в западната половина, а температурите ще останат сравнително високи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"атмосферата на запад ще се лабилизира"... Как ги измисляте тези думички?! Не можеше ли просто да напишете "дестабилизира"?! ... Баси неграмотните "списвачи"! Да бяхте написали направо, че "времето ще преобладава", поне да се посмеем малко...

Некитов, Неглижираш ми се струва, неясно защо. Акцентът ти е върху едни 30-36 градуса, които ще са днес и утре, а че до неделя студ и дъжд - Мълчиш си. Поради що се срамиш да си кажеш истинта бе, момче! Не е срамно!

ЪЪЪ... извинете, ама какво значи атмосферата да се "лабилизира"?

Не стига, че е достатъчно горещо по улици и площади, ами сега и от горе.Вижте как карат колите си и колко агресивно се държат, когато изперкат от жегите. Въобще тази година е много особена във всяко отношение, нищо не е на мястото си и совите не са това, което са, според култовата фраза от сериала "Туин Пийкс". Всичко ври и кипи, разпада се, променя се, буни се, човек не може да се скрие никъде да отдъхне на тишина и спокойствие. Навсякъде проблеми. А така не се живее дълго. Да не забравяме и срама пред света с цирковете, оплювките, скандалите. Е какви туристи да ти дойдат, че и да дойдат, откъде да минат да разгледат нещо? Прогнозата сочи, че и есента ще е много гореща и с неочаквани гръмотевици.Не искам да участвам във филма "Дружното пропадане".

Хой хой, нека да гърми и да трещи , хой хой