17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от щаба пропуснаха първите седмици после се стреснаха и сега заради некадърността им - 7 милиона трябва да си стоят в къщи. ! Карантина - значи че ЗАБОЛЕЛИТЕ СЕ ИЗОЛИРАТ. не здравите -!! А ТЪПАНАРИТЕ ОТ ЩАБА ВМЕСТО ТОВА СЕГА ИЗОЛИРАТ ВСИЧКИ ЗДРАВИ.

Мечтата на автора - да е пръв Пророк на някакво глобално свръхзатопляне, на места над 30 градуса.

но в случая съм благодарна, че поспря безразсъдните от мотаене навън. Дано се задържи снеговалежа още 2-3 дни поне.

Не мотаенто навън е проблемът, а близките социални контакти между хората! Кога ще го разберете най- сетне? Ако съм в гората и в радиус на два километра няма никой около мен, пак ли е много опасно? Хептен са ви промили мозъците! До вчера мааше потни гибеци по ресторантите, не беше опасно? А? И защо мразиш зимата? Знам защо. Не искаш да купуваш зимни ботуши, нови зимни гуми на колата, нов акумулатор, не искаш да даваш пари за отопление а да си купиш цигари,ракия, да се татуираш със спестените пари. Не само зимата. Вие мразите всичко хубаво и добро. Дано валежите да продължат до края на седмицата! Зимата е прекрасна. Искахте топло време- ето го резултатът- китайска зараза. Ако зимата беше люта с минус 20 градуса, дали щеше да има зараза?

Частично сте прав, но какво общо има зимата с това дали щеше да има зараза или не? Да не мислите, че студът убива вируса? Защо мислите, че ВСИЧКИ проби които се взимат, за каквото и да било се съхраняват на студено? Защо мислите, че грипните епидемии се случват през зимата а не през лятото?

А ти в гората ли живееш. Или ще излезеш от входа ще дишаш в асансьора ще опипаш всички копчета и дръжки после ще сипваш бензин ще си вземеш нещо за ядене после в аптеката че в гората е хладно и ква стана тя. Ако владееш телепортация гората е ок