Коментари - Задава се краят на юлската есен, истинско лято в събота и неделя | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И не се безпокойте - истинското лято ще продължи само събота и неделя, след това - пак есенно време (очаква се и предсрочно бате Бойко да пререже лентичката на зимата - 3 месеца по-рано от обичайно).

Цял ден обикалям плажа и търся да срещна една такава летовничка като тази от снимката - да чете книга... Няма и няма! Отивам да си налея една студена вода с лед и узо до ръба.

Летовничките с книгите са при мен и ми четат приказки от хиляда и една нощ, така че не си губи времето да ги търсиш , а си пий студента вода с узото и чакай да свършим сеансите.....

Добре, че истинското лято не се падна в сряда! :)

Сега пратете репортери в Гърция ,за да може всеки ден да ни информирате как там вали,има 10 минутна градушка,локва се напълнила с вода и прочее,колко е зле. :)

Ся важното е да се зна, че климатични промени е нямало, няма и няма и да има! Това ни наливат в главите псотоянно и по-малко умните т.е. тия дето нямат и грам акъл се хващат! Но не съм го казвал ама пак ше го повторя климатични промени е нямало няма и няма и да има! Това е мотото сега! Инак така като погледнеш февруари месец 26градуса по целзии температура а ули месец 14 градуса! Това потвърждава факта, че климатични промени е нямало няма и няма и да има! Инак виждаме как лятото реално почва след 10-август, но то тогава само спира да вали и температурите достигат 20-25градуса по целзии, но това пак потвърждава факта, че климатични промени е нямало няма и няма и да има! Инак и зимата по-голеда и нова година е към 20-25 градуса по целзии! Ама то това потвърждава факта, че климатични промени е нямало няма и няма и да има! Инак и лятото някак си до обед горе доле има слънце а следобед вали! Но това потвърждава факта, че климатични промени е нямало няма и няма и да има! Инак ....

За лица, които си вадят изводи на базата на данни от 80 години, какво да говорим? Такъв период за анализ на климата е просто пренебрежим, а данни от предишни периоди няма. Не се опитвам да Ви обидя заради иронията, а само да се замислите, за каква кауза веете знамена.

А Какво Стана с Глобалното Затопляне, нали Брюксел дава Трилиони за Борба със Затоплянето, а то никакво го няма?! Върнете ни парите!!

Много си кух, Саше! Акъл не се продава наливен, за разлика от пърцуцата.

Е, ами това е резултат от глобалното затопляне. Вземи попрерови Гугъл, обяснено е добре.