Утре над цялата страна ще бъде неустойчиво и този път ще превали не само на запад, а и в източните райони и по Черноморието.

През нощта от запад на изток през страната ще преминава атмосферно смущение. Облачността ще се увеличи и още преди полунощ над северозападните и западни райони ще превали и прегърми.

Вятърът от северозапад временно ще се усили.

Утре минималните температури ще бъдат от 14 до 20 градуса.

През деня над западната половина на страната, но и част от източните райони ще бъде неустойчиво и на много места ще превали и прегърми.

Температурите ще бъдат от 26 до 32 градуса, в крайните южни райони до 33. В района на София максималната температура ще бъде около 24 градуса.

По-късно след обяд и привечер превалявания и гръмотевици ще има предимно над източните райони, а на запад облачността ще намалява.

Ще духа слаб до умерен вятър от запад и северозапад.

По морския бряг през по-голямата част от деня ще бъде слънчево или с незначителна облачност. Там ще превали и прегърми по-късно привечер и преди полунощ утре.

В четвъртък неустойчиво с краткотрайни превалявания на места ще бъде около планините, а по-съществени ще бъдат явленията около Централна и източна Стара планина и по Черноморието. В низините - Дунавската и Горнотракийската, ще остане почти без валежи.

Дневните температури ще бъдат без промяна, от 27 до 31 градуса, по котловините на запад - малко по-ниски.

В петък ще бъде слънчево, без валежи, а температурите ще се повишат.

През почивните дни ще бъде слънчево, в низините - горещо, с максимални температури от 30 до 35 градуса.