Днес ще бъде топло и слънчево, с максимални температури от 21 до 26 градуса. В източните райони ще духа слаб вятър от изток.

Утре съществена промяна на времето няма да настъпи. Минималните температури ще бъдат от 7 до 12, 13 градуса, а дневните ще останат от 21, 22 до 26 градуса. ще духа слаб вятър от изток. Сутрин на места около водните басейни и в низините ще се образуват краткотрайни мъгли.

В сряда минималните температури ще са от 5, 6 до 11 градуса, а дневните - от 21 до около 25. Ще бъде слънчево и почти тихо. Сутрин на повече места ще има мъгли, които до обед ще се разсейват.

В четвъртък ще остане топло за сезона, сутрин с мъгли на места и минимални температури от 5 до 10 градуса. През деня ще бъде слънчево, с максимални температури от 20 до 25 градуса.

Съществена промяна на времето няма да има и в петък. Минималните температури ще останат без промяна, а дневните ще се понижат с още градус и ще са от около 20 до 24 градуса.

Според предварителните прогнози, през двата почивни дни мъглите ще бъдат по-чести, на повече места и малко по-продължителни, особено в неделния ден.

Температурите сутрин ще са от 4,5 до 9-10 градуса, а дневните в събота от 19 до 23. В неделния ден максималните стойности ще бъдат от 18 до 22 градуса. Около и след обяд мъглите в повечето места ще се разсейват и ще бъде предимно слънчево.