През следващите два-три дни времето ще бъде по-скоро зимно.

Днес облачността ще остане значителна, но преваляванията ще са слаби и само на отделни места. Дневните температури ще бъдат от 3 до 8 градуса.

В Източна България ще духа до умерен северен и северозападен вятър, а в западната част на Дунавската равнина ще се ориентира от запад.

През нощта ще бъде предимно облачно. Вятърът отново ще се ориентира от североизток и до сутринта над северните и източни райони ще се усили до умерен.

Отново ще завали, предимно сняг, като северно от Стара планина на места валежите ще бъдат по-съществени. Минималните температури ще бъдат от минус 4 до плюс 1.

Утре през деня ще бъде облачно, с временни разкъсвания на облачността. Преди обяд на места ще превали дъжд и сняг, а след обяд преваляванията ще отслабват и ще бъдат само на отделни места. Вятърът в източните райони - слаб до умерен, ще бъде северен, а в западната половина на Дунавската равнина ще се ориентира от запад.

Дневните температури ще бъдат от 3 до 8 градуса.

Много студено за края на март ще бъде в четвъртък сутрин. Минималните температури в по-голямата част от страната ще бъдат отрицателни, в интервала от около минус 6, минус 7 по високите западни полета до около минус 1 градуса. На места на запад не са изключени и малко по-ниски минимуми.

През деня облачността ще бъде значителна, със слаби превалявания на отделни места, по-съществени в Родопите. Дневните температури ще бъдат от 3 до 8 градуса.

В петък температурите сутрин ще са от минус 4 до плюс 2, а дневните ще се повишат и ще достигнат 7 до 13 градуса.

Превалявания от слаб дъжд и сняг ще има в източните райони и по Черноморието.

В събота и неделя ще се затопли още. Облачността ще бъде променлива, ще има и слънчеви интервали.

Минималните температури ще бъдат от минус 3 до плюс 3 в събота и от около нула, минус 2 до 4-5 в неделя. Дневните стойности ще са от 12 до 17, в неделя - с още градус-два по-високи. 

Ще се появи и усилва вятър от запад-северозапад.