Тази сутрин температурите в страната бяха между минус 5 и минус 11 градуса. Най-студено беше в Костенец, минус 14 и в София, минус 13 градуса.

След студеното утро днес температурите ще  достигнат стойности от 1 до 6 градуса. Облачността юе бъде променлива, по-значителна в Южна България. В северните райони ще намалява до незначителна. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад.

Утре минималните температури ще са от минус 5 до нула градуса. През деня температурите ще се повишат и ще бъдат от 5 до 11 градуса.

Вятърът от северозапад ще бъде умерен, в Дунавската равнина временно силен. Облачността ще бъде променлива, по-значителна над Северна България.

През нощта срещу сряда в източната половина на страната ще превали дъжд  и сняг, но валежите няма да бъдат значителни. Температурите в началото на дена ще са от минус 3 до плюс два градуса. Дневните стойности ще бъдат от 5 до 10 градуса.

В четвъртък вятърът от запад ще се усили и ще нахлува по-топъл въздух. 

В петък минималните температури ще са от нула, един градуса по високите полета до 5-6 градуса в низините. Дневните стойности ще бъдат от 12 до 17 градуса.

Динамично, с температури около обичайните за началото на месец март, ще остане времето и  през почивните дни.