Айсберг с размерите на Лондон се откъсна от Антарктика (видео)

Според специалистите промените в климата нямат принос за отчупването на леда

Обратно в новината

Коментари - Айсберг с размерите на Лондон се откъсна от Антарктика (видео) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лондонинистан..... Нормално терористичен град...

Във всички тия паникьорски статии по традиция липсва дори едно изречение по темата, че както ледът се топи и откъсва, така и новосъздава. Системата е динамоична - замръзване-топене. Така след 30 години опяване за топенето на ледовете, учените откриха че към 2010-а имаме повече лед отколкото към 2000-а година.

100% и за това е виновен ПУТИН

....може да се окаже, че това е истина!

Е и ?

е ми ....

А де !

Този пияницата паразит Пимпирев, пак се е напил и е строшил айсберга, ей! Безделниците от "научната" бг мисия в Антарктида да тичат да го заУепят с тиксо

Голям праз!

До: Чудно ми е Относно въпроса за разликата между Антарктида и Антарктика. Антарктида е континентът. Антарктика е зоната около Южния полюс, която включва континента Антарктида, островните групи около него, ледените шелфове и водните пространства в района или по-общо казано - всичко, което лежи върху Антарктическата плоча. Зоната няма постоянна граница, тъй като се мени през сезоните и варира. Границата е там, където студените антарктически води се срещат с по-топлите води на север.

Благодаря! А защо на английски няма дума за Антарктида, а само Антарктика пишат?

Виж ти -и кой и как го изчисли тоя размер? Що не спрете да пишете глупости?

Има си начини, не се кахъри. Не са го мерили с крачкомер или дървен земеделски метър :-)) Заснели са го със сателит от космоса и са му изчислили размера.

От статията става ясно, че един истински учен излиза с името си и къде работи и заявява, че това не е резултат от климатичните промени ,а от естествените процеси по земната повърхност. Това обаче не пречи на някои анонимни "учени" да твърдят това което невежите политици тръбят от години...човека предизвиква глобално затопляне!

Почти сигурно, че лятото пак няма да се състои; така беше преди 20-ина години след подобно откъсване. Все валеше - но пък не беше горещо....

Сега и уски с размерите на Ню-йорк ако заприижда...

Докато куртих немската пляка, айсбергчето ми отиде у ряката, да сейба у кухата лейка!

Често съм свидетел на коментари,които осъждат несправедливо Социалистическа България.Ще напомня,че в последните няколкостотин години наерихне спокойствие,макар немотията и гротеските заповеди безсмислени на Москва именно в скедфашистка Майка България.Моят дядо Стоил,който е потомък на Вокил бе щедър към Народът Си и бе от първите след Руско-украинската псевдокомунистипеска окупация на България,който дари земите Си на Българският Народ,тъй-че никой да не страда от недоимък.Уви,днес някои свързват постиженията на България Социалистическа с по империално му капиталистическото СССР,а това е безумие.България,за половината век рибуване на СССР,постигна повече отколкото на съветските граждани бе интелектуално допустимо.Факт! Знам едно и то е,че земя Българска,ако и да се води зачислена някому,трябва да е Държавна.Знам ,че Училищата трябва да са пример за Наридно възпитание.Знам,че никой Българин не е повече от Рофината и поради това е крайно гадно да делим туй що е Българско.Училищата,както и Здравеопазването задълцително трябва да са под Перфектно Държавно Управление от Чисти Етнически и Генетически Българи.За да няма йонфликти в България трябва да живеят само Българи.Нито сакскобурготи,нито турци,бито цигани,нито което и да е било друго общество има правото да управлява Държавата,Културата,Икономиката,Финансиите...освен Българите.

Сакън ! Заради това,което си написал-глобалистите ще обявят война на България !!!!!

Евреина Айсберг е причината за крушението на Титаник.

Е, и? Айсберги е имало и преди индустриализацията...!

То Лондон да не поеме на някъде, че тогава става страшно.

Евреина Айсберг е причината за крушението на Титаник.

Направо да отплава към Лондон

По-страшният вариант ще е ако Лондон се окаже в Арктика.

Баси радостта за ТумбергГрета.

Какви проявени в климъта?! Нормална цикличност на положението на земята спрямо слънцето… земята НЕ се върти в кръг около слънцето!!!

И не се върти щот шъ паднем от нея,освен това ако се въртеше всички на завоите щяхме да се лашкаме към Банкя .

Още колко имаш да ми се лашкаш на шланго...

Земята е жива! Има си процеси и под кората и те продължават с хиляди години! Просто в даден момент може да "реши" :-) да се отърве от тези дразнещи "бълхи" човеците, които я ровичкат! :-)

! ! ! ! !

Веднага Македония да го обяви за своя територия.

пампирев се махна за малко и глей ко се случи!

преди няколко години се бе откъснал един с размерите на Тексас. така че за какво ни занимавате с някакво си парче лед колкото град?

Каква е разликата между Антарктида и Антарктика?

Център и периферия :) според някои.......

Едно и също са.

на едното няма пингвини, на другото няма бели мечки!

Не става въпрос за Арктика, а за Антарктика и Антарктида.

извинявай, не вникнах в провокационният ти въпрос

Между Боко и Кирето,и двамата са тъпи,обаче боко има по хубав прякор.

Никаква, по време на цоца когато аз бях ученик беше Антрактида, сега понеже новите господари го наричат "Antarctic" някой дупеближачи в Бг решиха да го преименуват на Антарктика.

Е и? За пръв път ли виждате това?!

лидери изпадат в ужас, защото ледената стена се разтапя и хората ще видят какво има отвъд нея.

ха-ха.....разбирам какво казваш :)

Леле и сега към Лондон ли пътува, ей тъпанари то не бяха часовници, то не беше до края на века ще изчезнат морските звезди та днес и айсберг що не си .........

Се е кракнал на първо място

Проверете ако не вярвате '-) уахахахахааааа или позвънете на Грета Тунберг!