Седмична прогноза: топло и динамично време

През следващите дни времето ще бъде по-топло от обичайното за февруари.

Обратно в новината

Коментари - Седмична прогноза: топло и динамично време | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В края на месеца някои сайтове пишат,че може да има захлаждане.

Хубавото е,че след 20-сти ще повали дъждец....както му се полага -пролетно.

Тази "зима" в Сандански и Петрич за първи път въобще не е валяло сняг, а няма и изгледи да завали

Очертава се "лебедовата песен " на зимата да е след 20.02. Дано растенията не се излъжат от "хубавото време"

някъде в Сибир може, не разбрахте ли зима няма да има през 2014 повече,

Напротив лято 2014, снежното нахлуване ще е факт след 20.02.

Да ни е честита пролетта, макар и подранила с около 40 дни, днес беше толкова топло и хубаво.

Нищо хубаво няма в това време! Щеше да е хубаво ,ако беше април ,а не десети февруари.Нека си е все още зима както си му е реда.

Зимата отдавна си отиде. Напред към лятото и горещото време! Дано паднат десетки рекорди тая година, а защо не и да подобрим Садовския рекорд!?

А защо да не подобрим преди това и трънския рекорд ?

Тази година Баба Марта прати пролетта много по-рано!

Тя пролетта изобщо не си е заминавала, като изключим 5те дни зима, това си беше една кратка почивка.

Браво на автора, браво на времето!!!

Я, тоя път не се надяваш, браво!!!!

Хубаво е,че зимата свърши и живота се завръща.....

Зимата свършва и форума"замира".

Ами хората си намират по-приятни занимания на въздух,вместо да висят по форумите.

мазохистичното удоволствие на иво край няма,топло че топло,но съм сигурен поне аз че това няма да е точно така.както бе прогнозата че зимата се връщала зрелищно но за кратко а то излезе 2 седмици.надявам се да има кой да контролира самоволните излияния на този пишман метеоролог. то бива бива своеволия но това вече е прекалено. много извратено съзнание.---- сега чакам поста ми да го изтрият подлогите.

Кви две седмици бе, неграмотно влечуго!:))) Тя на юг дори не успя да се завърне. 6-7 дни е Разград и това и беше. Я се изпокрийте по дупките, ненормалници. Заповядайте, когато започнете сами да си плащате отоплението.

истината болиии рептилчета.

ИНТЕРЕСНО КАК ЗИМАТА Е БИЛА 6 7 ДНИ В РАЗГРАД А В КАВАРНА 2 СЕДМИЦИ,МНООГО ИНТЕРЕСНО.КАКТО КАЗВА КОЛЕГАТА - РЕПТИЛИИТЕ ИМАТ МАЛКО МОЗЪК

Рептилите освен да цъкат минусчета и да пишат злобни коментарчета, друго не могат. Зимата беше 13-14 дни по Дунава и седмица в южна БГ. Според автора, зимата щеше да си тръгне още на втория ден от идването й, а тя остана 2 седмици.

А ти кой мислиш ,че ми плаща отоплението бе? Ненормалниците са тези, които искат постоянно 40+ градуса !!!!

Що на тебе 14 дена зима (край морето и на юг- 10) дълга ли ти се вижда :))))) Щото аз смятам, че си беше доста кратка.

Весо-Ангилари, стига си мърсил сайта, марш бегом в кочината в Нови Искър или в шизо-форума "стрингметео"...Никой тук не иска да чете социопатичните ви криофилски полюции....

Харесва ми добре направения анализ за времето през седмицата. Продължава снеготопенето в Монатана. Ясно е, че пролетта дойде и продължава. Хора, радвайте се на топлото февруарско слънце, на умерен полъх на западен вятър и темпаратури до и над +15 градуса...

"Радвайте се на топлото февруарско слънце" ами като стане юли- август какво ще е слънцето, щом още от февруари е топло ?

Ще стане прекрасно!

Бъдете спокойни - чака ни хладно и дъждовно лято! Това са мои преценки, но ще се реализират, защото две години поред беше с горещо и сухо лято, но поне зимата имаше сняг и достатъчно ниски температури, а тази зима освен, че е суха, е и безснежна, което означава само едно: Лятото ще вали много, а температурите ще са по-ниски от обичайните... Впечатление прави и друго нещо: Спомнете си месец май на 2012-та и 2013-та година - много дъжд, повече и от месечната норма, излял се само за часове или дни. Е. този май се очаква да е сух, едно доказателство за дъждовни летни месеци, наподобяващи далечните години, когато летата бяха с доста повече валежи... Искам да вметна в тази тема и това, че от 2012 си записвам какво е времето всеки ден с максималните му температури - в края не всеки месец изчислявам средната температура през него, а в последния ден на годината - средна годишна температура. В записките ми се останови, че през двете години има различия в средните температури, но 2013-та е била с няколко десети по-хладна средногодишно от предходната. Време за застудяване и повече валежи, а такива процеси ще ги имаме още в следващите месеци на тази и без това неповторима и красива 2014-та. Връщайки се към темата на дебатът всъщност искам да кажа да се радвате на топлото февруарско слънце, че лятното ще е в липса или с изтощени батерии...

Лятото ще е горещо както в 99% от случаите, а дали ще е дъждовно само Бог знае.

Това са глупости! Чака ни такова лято, каквото е било винаги - сухо, с дълги горещи периоди. Дано просто тия горещи периоди са много горещи. А сушата е гарантирана.

Вече започвам да се ядосвам! Аз може да говоря глупости, а всички вие откъде знаете прогнозата за месеци напред? Я, млъквайте!!!

Че то е крайно време да спрат! Постоянно пишат глупости, а когато друг изкаже мение го критикуват и репликират с измислените си изрази... На мен ми писна и не ги понасям вече! Достъчно е да прочетат анализа на Иво Некитов за да се радват или злорадстват, а не е необходимо да изказват мнение по всяка нова тема!!!

Така и не го отричам, но на какъв сняг трябва да се радвам сега? Радвам се, когато вали сняг, натрупва се снежна покривка и се задържа, а когато започне да се топи, както в последните дни - значи е пролет и се радвам на нея.... Имам слабост към сезоните - сигурно ми е призвание.... :D

Сезонът е зима по календар. На мен ми се струва, че зимата въобще липсваше... Обичам снега, но след като е пролет - нека бъде! Не бих се радвал, ако завали сняг по никое време, а може би... точно така ще стане... :( Майната ѝ на зимата, щом не е като хората, да не дава Бог да вали по време на цъфтенето и разлистването, че сме умрели от глад цели месеци...