Странна масова гибел на пъстърви и сьомга в Аляска

Биолозите търсели признаци на наранявания, паразити и инфекции по умрелите риби, но не открили нищо подобно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога най-после ще публикувате истината? А тя е много проста - руснаците и най-вече Путин са виновни! Тровят с новичок сьомгата в Аляска.

Преди земетръс, избухване на вулкан или някакъв подобен катаклизъм излизат газове от земата или морското дъно. Може пък това да е причината. Просто не търсят където трябва или не казват цялата истина за да не паникьосат населението. Остава да чакаме за да видим какво ще гръмне.

Новината определено е свързана и с малкото и умираща риба в Камчатка. Скоро бяха предупредили туристите да внимават заради необичайно гладните мечки през сезона заради липса на риба по реките в Камчатска област.

Споменавате сьомга, та значи сьомгата, която живее в солена вода, след като си хвърли хайвера, обикновено в реката в която самата тя се е родила, умира... Такъв е цикълът и на размножаване и затова в река Юкон може да е пълно с трупове на напълно здрави сьомги;)

Ама ги разбираш еййй,разиййш !! Евалла

Гадничко е нали, вместо да се паникосам от "горещата" вълна да взема да се сетя че тя сьомгата ежегодно така си мре, и то от милиони години -)

А тия, които работят там от години някак си са игнорирали този само тебе известен факт...

И кое му е странното, като причината си я пише - необичайното затопляне в Аляска. Но заглавието "Масова гибел на пъстърви и сьомга заради затоплянето в Аляска" не звучи загадъчно и скандално, нали журналя?

Докато Тръм отрича глобалното затопляне, няма нищо странно.

Няма глобално затопляне, колко пъти ще го казвам. Ако видя глобално затопляне първи ще отида да го изстудя. Фейк нюз.

почна да трови и рибата :)

Долните краваре пак с ръсили нещо от небето,необезпокоявани от никого!

Само рибата беше останала в задният двор....А рибката до сега беше безплатна - топнеш въдичката ... и вечерята готова.