Нестабилно до петък, от понеделник - жега

Нестабилното време, с краткотрайни превалявания ще продължи още 2-3 дни. От събота атмосферата над страната ще започне да се стабилизира, а през следващата седмица ни очаква горещо време.

Обратно в новината

Коментари - Нестабилно до петък, от понеделник - жега | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напълно нормално ! Вече е юни и чакаме поне 35 градуса, а не постоянен дъжд - да кажем поне от неделя до към 25 - 26 юни слънце и после пак малко дъжд, но не постоянно, за да има време почвата да поизпръхне. Нека да има и слънце, но и дъждец от време - навреме, но без градушки ... Весело лято, 2013 !!!

Каквото и време да е, лятото у нас си е много хубаво. Е, да 2012-та сухо и рекордно горещо, сегашното-по хладно от средните температури, къде повече, къде по-малко вали-но все пак сме в началото на сезона. Какво да кажат жителите на Великобритания, Дания, Норвегия. А за Шотландия-да не говорим! Представете си само най-топлия месец да е със средна месечна температура 15 градуса! Друго си е 21, 23, 24 средна месечна нали! Аз предусещам, че лято 2013-та, ще е много приятно и ''шарено''- /дъжд, топло, по-хладно, горещо, пак дъжд/. От всичко по малко.

Чакам горещото време!