Нови наводнения заляха Лондон и Централна Европа

Поредни наводнения имаше на британските острови, но и в Швейцария

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждам, че здравите сили на обществото са заели позиции във форума. :) Всичко е наред. Всички проблеми на другите са защото са смотаняци. Всички наши проблеми са, защото смотаняците ни завиждат и ни играят сечено. На най-красивите жени и на най-силните мъже. :)) Ако имахме и няколко умни за цвят нямаше да е зле, ама каквото такова. :)

Виждали ли сте летни бури в Германия и Полша? А вятър дето мести 9-10 кг багаж? Обаче там отношението е друго. Чистят, режат като изоглавени. А Ганьо разчита да не му се случи... или ако има нещо да се случи: нека да е на съседа.

Освен да ги съдим за кражба на патент - неса си изчистили шахтите и дренажните системи.

какви карантинки ни очакват. няма да се излиза с месеци

В Холандия 20 процента от проститутките са българки. В Белгия 50 процента от проститутките са българки. Това е официална статистика.

... нали са ваксинирани :D

Значи безразборно застрояване, непочистване на речните корита, изсичането на горите и изобщо масовата урбанизация водеща неизбежно до наводнения при по силен дъжд вече се наричат - екстремни метеорологични явления.

В Западна Европа няма непочистени реки и диваци, които да си хвърлят пералните и строителните отпадъци в реките. Просто океана е малко по-голям фактор от Черно море.

... ти май не си излизал никога от село ?

Да, просто от 26 години съм в Холандия. Къщата му е в приятен квартал, може да мине за село... от приказките.

rgk

Стига си ми хвалил това блато,където не се знае в коя посока текат водите на тоалетните .... От влага не се дишарно да - хората са дисциплинирани,по-точно жестоките глоби ги дисциплинират ....

Пич, тези приказки от 1001 нощ може и да вървяха преди 30 години. Ама не забравяй, че повечето пишещи тук сме били в Нидерландия и то за повече от няколко дни. Още си спомням каква кочина ми се видя центъра на Амстердам (дори в сравнение със София), а за населението по-добре да не коментирам. Иначе да, в някои части на страната наистина инфраструктурата беше по-добра. Ако ти се е паднало да живееш в някое приятно или спокойно местенце - радвам се за теб. Но пък такива има и в България. Така че не обобщавай ;)

Генетични експерименти( включително и ВИРУСА), гей паради , налагане на разврата за норма , корупция .поругаване на църкви , на лъжата вече и се казва добър маркетинг . Всичко това води до катаклизми , войни, революции, болести, глад ! Всичко това се случва сега и винаги се е случвало в миналото когато не живеем по Христовите закони , твърде вероятно това и да е самият край!

Тези ще се оправят, няма какво да ги мислим. Нас обаче залее ли ни така, могат спокойно да ни забравят.

Намери ли за каво да мрънкаш???

зле си щото не си учил и те мързи. Нас"другите" не ни мисли,ще се оправим по-добре и от Англичаните и от холндците. Нито сме гейове, нито сме генетично объркани, с акъла сме си и сме здрави, значи ще се справим

Хахахаха! Нидерландия е толкова пред БГ, че трябва не наводнение, а атомно оръжие, за да се изравни с България. И само да те светна, че в БГ-то виждам повече пендели и извратеняци отколкото в Нидерландия. Изобщо... Много си заблуден.