Студено и дъждовно в следващите дни

През следващите дни времето ще бъде студено за сезона, с превалявания от дъжд, по високите части на планините - от сняг. През втората половина на седмицата ще паднат и първите слани.

Обратно в новината

Коментари - Студено и дъждовно в следващите дни | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде да се зазадържи студа, че да спонсорираме топлофикациите, да не вземат да фалират. А и бизнеса на дърварите. Да поразчистят малко дървета, че са само развъдник на гадинки.

Липсва ми лятото :(. Гадно е всеки ден да се навличаш със сумати дрехи. Да минават тия 6-7 месеца и да идва отново горещите летни дни.

На мен пък не ми липсва! Най-после малко спокойствие от тези досадни автомобилни и мото гонки,спокойствие и от досадните комари ,и финито на противната жега! Зимата е жива ,зимата е тук!!

Като искаш зима бегай у Сибир. Лятото е пъти по-хубаво, по-дълги дни и още един куп хубави неща който зимата не могат да се правят.

А, забравих! И да пускат парното, щото иначе няма да е пълен кефа.

Ако може и да паднат температурите, да стане и хубава поледица. Или поне да навали повечко и да има повечко сняг, пък макар и кишаво да е.

Факт колега ,ако иска да започва да вее.(знам , че ироннизираш зимата),твое право! Аз я обожавам.Сега сериозно.Да малко е раншко за снегове и студове

Направих малка правописна грешка,недовиждане.Извинявам се!

Според мен си е напълно нормално - все пак сме месец октомври от утре. Стига с тези жеги - време е за зимата ... Много ще се радвам, ако завали и сняг ...

Екстра!

Супер!

Ужас!

Руменче,билети за Африка бол! Тук вече не е юли!