Проливни дъждове наводниха метрото в Ню Йорк

Екстремните валежи накараха губернаторката на Ню Йорк Кати Хокъл да обяви извънредно положение

Обратно в новината

Коментари - Проливни дъждове наводниха метрото в Ню Йорк | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи ,,обилни валежи, последвани от проливни дъждове"??. Явно че е имало наводнение, но се виждат само мокри улици. А, между другото, хората са облечени есенно. Толкова ли е студено в Ню Йорк?

Да ги залива.Ню Йорк е град без никаво културно историческо и ртистипно значение за разлика от най-великият град в историята а имено Париж.

Глупости!! Прекрасен и културен град! Но без демократи!

Уф…няма да се бачка,май…

Те трябва да се радват, че се залива тоя кенеф от водата. Баси долната коака е това метром

Приземяване , приземяване , приземяване Т. Живков

ДАЖЕ АКО ХИПОТЕТИЧНО ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА САЩ НАПЕЧАТА 3-4-ТЕ ТРИЛИОНА. ( 3-4000 МИЛИАРДА). ДОЛАРИ ... .... КОИТО СПОРЕД ОЦЕНКИТЕ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ИНЖЕНЕРИ СА НЕОБХОДИМИ ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА ИФРАСТРУКТУРАТА В САЩ .... ТАКАВА МОДЕРНИЗАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ, ПОНЕЖЕ БЕЛИЯ И ЧЕРНИЯ ТРАШ ПРИ НАС В САЩ ВЕЧЕ СА ТОЛКОВА НЕГРАМОТНИ , ЧЕ НЯМА ДА ИМА НУЖНИТЕ РАБОТНИЦИ ЗА ДА НАПРАВЯТ РЕМОНТИТЕ ...... ПЛЮС , ТОЛКОВА СЕ Е ЛУМПЕНИЗИРАЛ ПРОЛЕТСРИАТА В САЩ , ЧЕ И ДА ГО НАЕМЕШ ЗА СТРОИТЕЛ , НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ЩЕ ДОЙДЕ НА РАБОТА .. :))

Вижте Бруклин. Под вода е. Магистралите под вода. Обявиха Стейт ъф емърджънси. Аз съм в Манхатан и тук е Венеция на места.

МДААА, КОГАТО ТВОРЦИТЕ НА ЛАЙНАТА .... ПОЧНАТ ДА МАЧКАТ ОТ ТРЕСКАВА АЛЧНОСТ ТВОРЦИТЕ НА БЛАГАТА . .. СЕ ПОЛУЧАВА В ДОБРИЯ СЛУЧАЙ БЪЛГАРИЯ ... А В ЛОШИЯ СЛУЧАЙ АМЕРИКА :.))

Смешен плач!

Не може да бъде. Това е руска дезинформация. В сащ такива неща не могат да се случат. Нали са велики.