През почивните дни - слънчево и топло

През следващите дни над по-голямата част на страната ще бъде слънчево, с временни увеличения на облачността. Температурите ще бъдат около и над обичайните за септември.

Обратно в новината

Коментари - През почивните дни - слънчево и топло | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Есен,есен,отново е есен!Сменям си името,появил се е друг Криофил Зимоманов.Некитов,знаеш че не съм те обиждал никога! Успех!

Ами не виждате ли че човечецът Иво не знае как трябва да се пише една прогноза за времето-безпристрастно(нито в стил егати снега и студа идва,нито от сорта на сахара ни идва на гости),но няма какво да му се сърдим,замислете се ако наистина го биваше в тази наука дали щеше само да пише прогнози за времето в този мизерен сайт или щяхме да го виждаме по Би Ти Ви,но телевизия от такъв калибър надали би си подронила авторитета като взима топломани от 4-ти километър...... така че не му обръщайте внимание на мизерните прогнози и си помислете сега зимния сезон колко от прогнозите му ще бъдат безпристрастни и колко % ще им е успеваемостта..... приемете че този човек е душевно болен,може някаква трагедия да е изживял,но както и да е,той е БОЛЕН .....

Идеално време за последните дни на ваканцията, дано да остане такова още дълго, за да може да се спортува и да се правят разходки в планината

написаното за времето е наполовина вярно.някакъв плах оптимизъм в стил-лятото продължава.ДА АМА НЕ казваше ПЕТКО БОЧАРОВ. :))

Така да е до края на ноември...!!!

Ходи си в Сахара и на Хуркада, въпреки че там вече няма туристи, като искаш да ти пари на д...то. Тук такива жеги не ни трябват, нито са полезни за земеделието. Ясно разграничаващи се 4 сезона е най-добрият за човешкия организъм възможен климат.