Силен снеговалеж парализира Швеция (видео)

3000 ученици в градовете Тролхатан и Ванерсборг, северно от Гьотеборг, учиха днес дистанционно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Парализира" вие идиоти ли сте бе? тези хора се раждат в преспи сняг! Вие знаете ли каква техника и организация имат? Дали осъзнавате колко сте смешни?

Като ни блокират за Шенген! Поне си имат местни тройки и ще се топлят един друг.

Брех, виж ти, паднал сняг в Швеция, и парализа отвсякъде. То там като няма сняг, къде ще има, в Рио де Женейро ли? Хората там са свикнали, ами да не идва при нас, че една седмица поне няма да можем да се оправим.

Време е за коледни игри. Кукери , мукери, коледари , сурвакари и всякакви играчи.Ще тропкаме хорце в чест на зимата.

От "екстремните горещини" е. Къде се е чуло и видяло друг път в Скандинавието да има сняг в края на ноември. Аномалия си е отвсякъде.

Имат ни за пълни шарани щом ни плашат със снеговалеж във Швеция в последната третина на ноември .. Пълни олигофрени са списвачите, както и всички потенциаллно разтреперали се от подобни „новини“ :( ДВМ продажна ....

Споко, там хората не са изнежени като тук. Не се впечатляват от подобни бедствия. Да не говорим, че и инфраструктурата им е в пъти по-добра. Може би защото Баце и компания не са я строили.

Бойко Борисов е виновен. Не е почистил снега в Швеция.

Кога са виждали те в Швеция сняг. Изненада ги.

Задължително трябва да почнем да плащаме всеки с каквото има за да предотвратим глобаното затопляне. Аз съм комсомолче ваксинирано, Обичам наште политици продажни, джендърче да се наричам първа радост е за мене, Всичките си стотинки в миг за глобалното затопляне ги давам. Слава на Окрайна на ци стка

Всъщност ваксинирани са руските антиваксъри на копейкин.

е да има сняг в Швеция в края на ноември. И никой там не е парализиран от снега. Търсят сензация драскачите некадърни.

Сняг може да парализира само Египет, ОАЕ, Мароко, Алжир, Либия, Тунис... пп: Ако на друго място, освен в Северна Африка има сняг... Няма смисъл да си говорим. Всички сме свършени.

Всяка година - едно и също. Вали сняг, температурите падат. Те са подготвени и знаят какво правят.

Да каже нещо за глобалното затопляне, дейва и крадците

Въй, зимата ги изненада... Да не са ходили на обучение при Фандъка ?

Това е оная “меката” зима, за която се хвалеха Борел и Лайен…

Майната им, да мрат джендърите.

Защо дира пуска видеа от 2016??? ГОЛЯМАТА ЗИМА ОТ 2016???

Е нормлно за съвременна Швеция... 10-15 см сняг и спря всичко... Сега чакат да се стопли тия дни, че да се разтопи снега и отново да може да се ходи по улиците...

Това е огромна трагедия за шведите, те сняг рядко виждат. Тъжно. Дано се справят.

'бас ловя', че за това е виновно глобалното затопляне и СО2 емисиите и че ядм месо вместо хлебарки и червеи!

Като гледам клиповете, с този снях дори фъндичка ще се справи. To преди няколко години валя сняг и над пирамидите в Египет. За втори път през поледните 100 години. И си беше чудо. Почти като сняг през ноември в Швеция.

Верно ли тия искат да влизат в ОТАН? Никакъв ОТАН! Не ги пускате!

палят ли?

Една от трийсе. Иначе, добре горят.

Е баш посред зима ли?

Майната ви, хибридни руски подлоги. Нищо им няма на Шведите. Гледайте да не завали над Масква или снега да изненада пак фандъчето

как е, Топло ли е в Родината на Крета Брюкселска?!

В миризливата и задръстена София, превзета от провинциалисти отдавна не вали такъв сняг. Последния голям сняг падна преди двайсетина години на Бъдни вечер, около метър. Сега вали два, три пъти на сезон, по няколко сантиметра. Представям си в тая жалка, бездарна и корумпирана кочина, какъв апокалипсис ще настане, ако завали два метра сняг. Национална катастрофа!

то и 5 санта стигат ...

Може да парализира тъпите кравари в Тексас. В Швейцария обилния сняг си е ежегодно явление. Намалете пърцуцата и пише по-нормални заглавия, имам чувството че сте прибрали петю лъсков да ви пише заглавията.

Кажи нещо и за държавата от статията.

Но си прав. Прекалява се вече с тези "екстремни" ситуации. Напълно нормално е там да вали сняг.