Студено, с бурни ветрове от утре

Довечера и утре, с усилващ се вятър от северозапад над страната ще започне да нахлува арктичен въздух. Вятърът в Дунавската равнина ще бъде бурен, а по билата на централна Стара планина - и с ураганни пориви.

Обратно в новината

Коментари - Студено, с бурни ветрове от утре | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ!!! Отворете сайта на ПСС от 7.12.2013, и вижте температурата за връх Мусала: ПЛЮС 7 градуса, умерен вятър! Реалната температура е минус 20 градуса и бурен, на моменти ураганен вятър! И не само за Мусала. Ако намерите Черни връх-същата история. Мъдри се някаква положителна температура неактуализирана може би от много дълъг период и ето ви ''точна и достоверна ''информация за времето в планините. Господа от ПСС, толкова ли е трудно една проста информация за времето в планините от няколко цифри и още толкова думи да бъде предоставена за любителите на планинския туризъм! Недопустимо е посред зима да има такова разминаване на текущите данни.

Може ли да се каже дали има изгледи за по-съществено затопляне след тези нахлувания?

Всички модели вещаят студено време с температури около и малко под нулата в следващите две седмици. Декември се очертава да бъде отново мразовит месец като миналата година.