Времето до края на седмицата

През следващите няколко дни времето ще остане с температури около и над обичайните за сезона. В четвъртък и петък ще бъде неустойчиво, с краткотрайни валежи над цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - Времето до края на седмицата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога ли да помоля за информация каква е прогнозата за първата половина на юни - знам, че е твърде рано, но ме интересува като степен на вероятност.

На 1 юни - усмихнат слънчев ден. На 2ри - градушка, колкото яйца на кокошка. На 3ти пак. На 4ти градушка, колкото човешка глава. На 5 и 6 ще падне порои с капки, колкото една керемида. На 7 ще пекне, но в твоя град облаците няма да напускат и ще е мрачно. От 8 до 12 се очаква да бъде слънчево над по-голямата част от страната, с изключение на същия град. На 13 ще има мощни бури с вятър и град, ще унищожат черешите, така че яжте докато има! На 14 ще е слънчево до обяд, а следобед ще дойде огромен циклон с наводнителни дъждове и мълнии. Бостанът ще е родил, така че на 14 ПРЕДИ обяд оберете дините и ги скриите и не правете опити да ги покривате с нищо, защото ще има вятър, който ще отнесе всичко. На 15, за последния учебен ден, ще е слънчево, а следобед пак ще вали тук-там, да върви по вода лятото на учениците. Ако желаете мога да направя прогноза и до 30 юни - точна, ясна и кратка - по часове направо.

Къртиш мивки Лято 2012,евала. Направи им прогноза и за 2014 !!!Поздрави!