Неустойчиво от днес до четвъртък

Неустойчиво време ни очаква днес и през следващите 2 дни.

Обратно в новината

Коментари - Неустойчиво от днес до четвъртък | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо все трябва да обиждате редактора на статията-онова ми написал,това ми написал.Какво ви е направил!?Човека просто пише прогноза за времето. Ако не ви изнася,просто отидете в друг сайт за прогнози,много е трудно! Всеки анонимен потребител може да пише каквото си иска срещу него,но да се изправи лице в лице с редактора и да си реши проблема не може.Но нали все трябва да има мрънкащи.

Нямаш грижи за редактора. И термометър ще му нося.

Ко стана иво със много горещото лято а?ел нинйо ли не беше и други такива. Рекорди щеше да има. Намери си други агенции за прогнози. Или се махай и не лъжи хората.

Снощи във горещниците си пусках подовото отопление. Какво става с прогнозно горещото лято? Някой можели да обясни причините за ежедневните валежи? Защо тези циклони стационират над нашия район? Да очакваме ли тази валежна тенденция да се запази и през студения сезон?

Това е най-скапаното лято от както се помня.

Въпрос: Кога ще започне лятото тази година ? Защото юни и юли преминаха по-скоро като октомври.

Извинявай, но лятото мина. Тази година се падна миналият понеделник и повечето го изпуснахме, защото бяхме на работа :(. Очевидно ти също си го пропуснал... Чакаме да дойде нещо като зимна пролет или пролетна зима или нещо като нищо.

Абсолютно, то вече през юли е 25 градуса, а през януари е 20. Няма особена разлика.