Седмична прогноза

До петък времето ще остане по-топло от обичайното. Понижение на температурите и превалявания от дъжд се очаква през почивните дни.

Обратно в новината

Коментари - Седмична прогноза | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снегомане, след два месеца напред-към средата на април, ще гледаме същите тези планини, все едно, че сме се върнали два месеца назад. Всичко ще си дойде на мястото. Ще очаквам тогава изумените реакций на "големите" метеоролози.

През април/май слънцето е вече много силно и дори и да вали сняг, той няма да се задържи задълго, нито в равното, нито на високото. По-важното е да вали вода. Сняг вече не ни трябва. Големи студове надали ще има и житото със сигурност няма да измръзне, т.е. не му трябва сняг да го топли. Но му трябва вода. Друг е въпроса дали ще има лято или пролетта ще продължи до декември.

не ти се разбира какво ще гледаш до април, ами я кажи, тоя Реакций римлянин ли е? Що си му писал името с малка буква?

ГФС в момента оправи бакиите си и засили застудяването за началото на другата седмица.Нямаше как да не дойде на мнението на ЕЦ и образуването на средиземноморец,който ще донесе така нужния сняг другата седмица.Дано и Руският антициклон успее да избута още на запад никому ненужния Атлантик и да спусне студен сибирски въздух.Рано е за пролет още :)

Празников,да пратиш много здраве на тоя дето ти ги разправя тези небивалици.Виж по-долу какво ще се случи,казах вече....

вие, криодебилите наистина сте неизлечими...алтернативно интелигентни типове :)) Викаш - сняг другата седмица? Къде - освен на Вихрен, Ботев и Мусала?)

Както си и знаех това ще и силно казано захлаждане. Два-три дена с температури около 10 градуса, което пак си е по-топло от нормалното за сезона, след това пак около и над 15.

Захлаждането,което ни очаква ще бъде само за няколко дни,и след това през март месец още по-голяма жега.

15 градуса е тази сутрин в Монтана. Днес се очертава истински летен ден. Дано застудяването е краткотрайно и не попречи сериозно на температурите, защото ще е много кофти. Ако има такова, то нека не носи ниски температури и сняг... Може да превали малко прелетен дъждец, да речем с грумотевици... Прекрасно!

Споко,ще захладнее 3-4 дена и после Атлантика пак пали центрофугата...

Айде малко дъждец,че земята се спече от тоя пек.

Че Зима нямаше,нямаше, като изключим северната част на България в края на Януари и началото на Февруари, за останалата част най-малкото бе БЕЗСНЕЖНА, което за мен лично е липса на зима, но кой ме пита! По лошото е, че в планините също няма нищо, за справка пустете си в момента камерите от Боровец, свят ще ви се завие, все едно гледам два месеца напред.