Времето през следващите дни и преди Коледа

През следващите дни времето ще бъде по-динамично. След утрешния ден мъглите ще се разсеят навсякъде и на места ще превали, предимно слаб дъжд.

Обратно в новината

Коментари - Времето през следващите дни и преди Коледа | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно каквото превали в неделя и това ще е за тази година. Има надежди за 30-31 декември но шансовете са малки. Този дъждовна годината е прецедент толкова много дъжд и то всеки месец не е имало откакто се помня.Явно следващата ще има голяма суша.Не ми се вярва пак да се повтори тази. Много ми се иска

НЯМА ДА ВАЛИ СНЯГ! НЯМА ДА ВАЛИ СНЯГ! НЯМА ДА ВАЛИ СНЯГ! НЯМА ДА ВАЛИ СНЯГ! НЯМА ДА ВАЛИ ДЪЖД! ПАК ЩЕ ИМА МЪГЛИ! Всъщност, може дъждец да запръска. МРАЧНА И КАЛНА КОЛЕДА! Без радост. Без усмивки. Без късмет. СЪДБА!

Тази вечер заваля и сега е 10.00 часа продължава да вали в Стара Загора.Като интензивност слаб и на моменти среден. Нищо не можаха да познаят синоптиците,заедно със сайта синоптик.бг

Много по-добре е средиземноморски циклон с дъжд,отколкото антициклон с магли и гадно време.

bremeto ВРЕМЕТО Е БОЛНО

Ще помолите вашите баби и дядовци, да ви разказват за снежните Коледи от тяхното детство. Бавно и необратимо се отдалечаваме от Снежните човеци - с по една десета от градуса средно на три-четири години. А когато ние след години, разкажем на внуците си, сигурно ще ни гледат като децата от Найроби или Нгоронгоро.

Ами на Иво прогнозите са много по-добри от "прогнозите" на едно друго място,където преобладават аргументи като:..."иска ми се","чувствам","слушайте батко си","нека не губим вяра","а,дано"..."виждам светлина в тунела","за рожденния ми ден,не може да няма сняг" и т.н.и т.н. безкрайна метеомъдрост....:)

на иво прогнозите за зимата струват колкото тези за лятото. една препоръка за него - стани заварчик,ще ти е топло денонощно.

Какво е коледа без сняг значи не е коледа а един обикновен ден.Дано поне малко да има сняг да личи че е празник.

Статистически погледнато много повече хора по света посрещат Коледа без сняг, отколкото със Сняг.

Какво е Коледа без сняг,пълна простотия.Дано моделите се отметнат и да дойде някой дълбок средиземноморски циклон.Сухото време не е по вкусът ми.

+++Абсолютно!

Отлично!Без студ и снежни простотии!

Мунчо, сух студ и мръсни мъгли и сега има. По-добре снежна приказка и кристален въздух.

Тц,не е добре-гнусно е! Най-добре безснежна приказка и кристален въздух!