Сценарии за времето през следващата седмица

След преваляванията днес и утре, от събота до вторник ще се установи време с близки до обичайните за месеца температури и почти без валежи.

Обратно в новината

Коментари - Сценарии за времето през следващата седмица | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли да ми кажете какво време ни очаква след седмица, какви са изгледите? Нали няма шанс за снегове? Надявам се поне 8-10 гр да бъде.

Снощи криофилът Чолаков със изкривена физиономия призна, че зимата вече си е отишла с изречението" и зима пак ще има следващата зима", направо му се ревеше, чак го съжалих. та това е! Честито на печелившите! Мисля, че категорично можем да се сбогуваме със зимата !Айде пингвините бегом марш по батка ви Анги и в ледовете!

Киро, защо не напишеш една статия с измислено високи температури, силни следобедни гръмотевични бури, и въобще нещичко, което да ни стопли душата, макар и да не е истинско? Нека видим как ще се реагира към подобна статия през февруари, би ми било интересно да разбера. Сорри за офтопика.

Нека да не разваляме точната и подробна прогноза, която е доказано достоверен източник.

Между другото, ГФС чертаеше студ и снежен циклон за около 22.02, но разбира се, това нямаше как да се реализира и вчера вечерта, слава богу, го махнаха, а днес вече са сложили и значително затопляне!!!

Oх, тия ГФС са всичко друго, но не и метеоролози. Спокойно може да се нарекат шамани, жреци, и т.н., но не и синоптици. Те не казват какво ще е времето, а какво им се иска да е. Цяла зима като гладни кокошки сънуваха разни чутовни студове и снегове, и все не се сбъдваше. Само дето създаваха телешки възторг в Ангата и останалите криофилистици. Той и Ангата същата фанатична работа - все му се привижда застудяване, все сънува някакви арктически студове, все аха да се сбъднат сънищата му, и все накрая нищо такова не става. Затова не го харесват Иво - защото е обективен и винаги познава, и така често им разбива болните фантазии.

Южняк, понеже виждам, че разбираш, ще питам: Каква е тази зима, според теб и според мет. наблюдения? Мека ли е или нормална? В онзи форум чета всякакви глупости, че зимата била прекрасна от зимоманска гледна точка и трябвало да се повтори - тия момчета там до такава степен не виждат реалността, че дори в една рекордно безснежна зима те ще намерят как да сложат зимата в графа "нормални". Аз не виждам нищо нормално в това цяла зима да е от 6-7 до 15-16 гр и да има 10 дни с покривка. Ледени дни изцяло липсват в страната, без София, тя е друг свят. Дори зима 2006/7 не беше такава. И вие сте в София, ами елате в пловдивско да видите какво значи калифорнийска зима - няколко дни до 5 гр през деня и всичко останало около и над 10. Всички топломани нека оценят каква зима имахме.

Хайде да се стопля вече, че ми дойде до гуша от смотаната, псевдо "зима". Омръзна ми да нося 3-4 ката дрехи, най-хубаво си е по една тениска и къси панталони. Южняк, не само Сицилия живеят добре и без зима, ами и прекрасната Калифорния!

Ако се съди по плюсовете и минусите в коментарите, изглежда, че Ангата се е домъкнал тук и довлекал цялата талибанска сган. Анга, ще има ли ледена сибирска вълна през Април?! Ще се върне ли зимата с цялата и мощ след два-три месеца?!

До Киро: Преди да ми изтриеш за пореден път коментара, бих искал, ако може, да те попитам нещо: Защо триеш коментарите само на тези, които искат да има зима ? Никога не съм видял на някой топломан да му се заядеш или да му изтриеш коментара, но на мен редовно ми го правиш този номер.Това се нарича цензура, ти ме цензурираш, както и други хора, които пишеха цяла зима, че искат сняг.Разбирам, че не си съгласен с нас и не ти харесват коментарите ни, но в крайна сметка всеки има право на мнение.Щом като триеш каквото не ти изнася, по-добре въобще никой да не пише коментари, защото прогнозата в този сайт е една от най-добрите и с удоволствие всеки ден я чета, но тази невъзможност да си изкажа мнението ме ядосва.Един свестен български източник за времето, нека да не го съсипваме по този начин !

Киро постъпва съвсем правилно. Тези, които искат да е зима, на хората и животните да им е студено и дискомфортно, бедните и бездомните да премръзват и умират, улиците да не са проходими, плодовете и зеленчуците да са безумно скъп и некачествен внос - това са напълно ненормални хора, които трябва да бъдат цензурирани за да не пречат на нормалните и психически здрави хора, и на които трябва да бъде оказана специализирана медицинска помощ. Да не искаш тук да се оставят да пишат всякакви лунатици и психопати, дето им харесва и искат да има земетресения и наводнения?!

Просто през месеците декември, януари и февруари в България е нормално да има зима и да се очаква да вали сняг и да е студено, както през юни, юли и август е нормално да е лято и слънце.Ненормално ми се струва някои хора да искат да е 20 градуса през януари, например.Запомнете, че най-добрият климат е този с 4 сезона, който на нашите ширини или по-скоро беше.Това богатство да имаш разнообразно време за всеки вкус не са го виждали хората в Африка, в Сибир или на Екватора, а ние го имаме като даденост и непрекъснато някой от нещо не е доволен и мрънка.Престанете вече и оценете малко факта, че се намираме на едни от най-добрите географски ширини.

Продължавате с обидите и това не говори хубаво за вас. А нормалните хора[истински] искат четири сезона!!! Останете си със здраве!Кире,МОЖЕ ДА ТРИЕШ!

Значи колеги топломани,аз в студения форум почти не срещам такива тотално обидни думи спрямо ваще летни убеждения,a тук се излива буквално помия спрямо нас. Това си остава само за ваша сметка.И преди да бъда премахнат искам да ви пожелая без ирония, наистина дълги и слънчеви дни тази година.Лично за мен любимият ми сезон приключи.Спокойна вечер на всички!

Никой не ви мрази, просто сте ни смешни как само се напъвате и самонавивате. Е, дразните малко, защото докато на всички нормални хора зимата създава ужасни неудобства, а много страдат по време на този сезон, вие се радвате, задоволявайки извратените си комплекси. Все едно някой да се радва цунами или на наводнения - абсолютно извратена работа. Сахара е прав, че нито сметки плащате, нито работите, нито сте социално активни хора - стоите си затворени вкъщи на топло и се "радвате на студа". И ние не сме топломани - не харесваме и летните жеги. Ние просто сме нормални човешки същества, които обичат нормални температури - 15-20 до 25 градуса. Най-добрите температури за организма, както и за излизане навън. А извратеняци като Ангата искат сибирски студове.

Виж сега разбира се , че не е омраза а просто думи, но все пак вие там в този форум направихте така, че нормално мислещите да не влизат! хората които нормално харесват топлото, като повечето от нас да не влизат и най вече с тази постоянна прогноза за очаквана зима. Защо не слушахте Иво какво ви казва. тази година той просто е брилянтен, няма грешки, обективен, защо направихте и той да не пише там и да има опоненти, сега само пингвините си цирикайте и догодина пак изпълзете от мишите дупки да си говорите какво щяло да бъде. А нашето време тепърва предстой!!

A,що...аз си ги чета ония във фригофорума.Доста са смешни и забавни.Е,нищо не разбират от прогнози,ама то си е форум за психотерапия там.

Сахара, аз вече не ги чета ония талибани в онзи форум. Сигурно вече режат вените. Що не може да ги накарат тия хубостници да плащат тройни сметки за ток и парно, като толкова обичат студа и зимата?! Чолаков - палячото, вчера пак разказваше приказки от 1001 нощ за снегове и студове. Нищо подобно не се случи. Даже подозирам, че Чолаков пише в криофилския форум и той е Ангилари.

А така може , той голям мерак вади за студ, Ангата е предводителят им на пингвините! Ама тази зима останаха на" студено".

Вие тук имате развинтено въображение.Ангилари бил Чолаков,а аз съм Сталин.Господи каква е тази омраза просто към един сезон?

Най падам от смях като чета х форумът, то не бяха молебени, то не бяха чаршафи, Ангата води, другите му пригласят и нищо не се случва от това което казват!!Голямо шоу!! Тук нещата са ясни, по обективна прогноза от на Ивака не съм чел някъде! Най добрият! Ония да мълчат там дето разтуриха форумчето и сега се е превърнало на студенокръвно парти с лед! Ай сиктир!

Тази зима по десетобалната й пиша 3/10 ... поне по планините има доволно сняг и над 1000 метра положението си е дори над нормалното. Жалко че не видяхме нищо съществено след декември, дори и в София .. а пък камо ли в по-топлите места

Айде, всичките пингвини и криофили в Сибир!!! Ходете да правите вуду магии за смях, студенокръчни смешници.

Браво, пингвините му недни!! Студенокръвни същества! Бегайте на студено, тук вече е топло, царството на СЛЪНЦЕТО!Да основем партия на слънцето и да спечелим изборите!!! Ивака за председател !!! Напред да им разкатаем чарковете пингвински!!

Аз съм за третия вариант, но да не звучи много крайно съм съгласна и на втория!

Айде, Кире, веднъж пък да стане първият вариант ,)))))

Да поживеем пък ще видим.