Седмична прогноза

Времето през следващите дни ще се затопля постепенно и бавно, но неумолимо и температурите от около обичайните за февруари днес, към края на седмицата и началото на следващата на места ще доближат стойности близки до 20 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Седмична прогноза | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

17.02.-19.02.1991година-уникална зимна обстановка. СП.в столицата беше 50см.За 2 часа тогава се изсипаха над 22см.придружени и от гръмотевици.Уникално! Още веднъж на феновете на топлото с риск да съм банален-честита пролет!

За съжаление, гръмотевицата става все по-рядко явление и според мен е свързано с изчезването на зимата като сезон. Така че това е голям минус. Зимата се затрива от Българските ширини, но и гръмотевицата си отива.

Може ли да попитам Киро или автора на статията дали в Пловдивско мога да очаквам някакви гръмотевични бури след няколко дни?

Браво! Статията е редактирана и сега вече температурите достигат до 20 гр идните дни! Красота!

На вниманието на колегите,които харесват зимата:Колеги зимомани зимата свърши!Примирете се и на мен ми е кофти, ама няма място за отчаяние.Нито ще първата ,нито последната зима.Да сме живи и здрави всички,това е най-важното.И нена последно място да поздравим колегите,които обичат по топлото време с настъващата пролет!Специални поздрави на г-н Некитов за обективната прогноза.

Съжалявам,че тук-там съм допуснал правописна грешка.От бързане е.Лека вечер на всички!

Наистина ми е непонятен Вашият мазохизъм. Защо продължавате да четете сайт, който не Ви харесва, необективен е според вас и измъчва душевността Ви?- Киро ( редактор )-ЗАЩОТО ТОВА Е ОФИЦИАЛНИЯ ДЪРЖАВЕН МЕТЕО-САЙТ

Пролетта идва.

Това е нещо, която всяка година се случва, но тази година пролетта дойде след есента направо!

То даже и есен нямаше, ами направо лято, 2-3 дни зима и 4 месеца пролет.Миналата година зимата беше 2 месеца, а тази- 2 дена.

Ще свърши ли истинската зима преди да е започнала? 08:34 10 декември 2012 / Иво Некитов Има вероятност от другата седмица подобни гледки да са по-редки Сн.: EPA/БГНЕС Твърде е рано да отписваме зимата, но след студеният период до петък, моделите са близки до единодушие, че над почти целият континент ще се установи циркулация на въздушните маси, която изключва твърде ниски температури за доста време.

И можем да си честитим 1ва пролет! Но тя вече мина всъщност, някъде 20 декември беше 1вия ден на пролетта! Според мен много повече от 15 градуса ще се достигнат, ЕС дава до 19-20. Нищо чудно да чукнем и рекордчета!

за суяление тая зима достатучно сняг нямаше *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Прогнозата на НИМХ е точно копие на прогнозата на г-н Некитов.- сряда облачността ще се разкъса и ще намалее. Минимални температури между минус 4 и 1, максималните слабо ще се повишат. В четвъртък отново ще е облачно и в Югозападна България ще превали дъжд, в планинските райони - сняг. През нощта валежите ще обхванат по-голямата част от страната. В петък дъжд ще превалява главно в южните и източните райони. Минимални температури между минус 1 и 4, максимални - между 3 и 8. През следващите дни с прекъсвания на много места ще превалява дъжд. Температурите постепенно ще се повишават и в понеделник минималните ще са между 2 и 7, а максималните - между 11 и 16.

Зимата е топла!

Тази зима студена ли е или топла,защото според ЕРП-тата това е била една от най-студените зими в България.

Мани ги тия смотани крадци! Измамници крадливи! Добре, че народа въстана срещу тази долна мафия!

Да бе, по-студена зима и баба ми не помни !