Замръзна езерото Мичиган, арктичният студ чупи рекорди

В Чикаго е възможно да бъде подобрен абсолютният температурен минимум

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този човек управлява най-силната държава в света, че и влияе на целия свят. Като му е такова нивото, че пита къде било глобалното затопляне, надявам се поне филми да гледа. Та да вземе да изгледа филма „След утрешния ден“ The Day After Tomorrow. Дано оттам да му стане ясно, че точно този студ е следствие на глобалното затопляне!

Ako обичате, не преигравайте със сензациите. Реалната температура в Чикаго в момента не е -50 по Целзий, а е -27! Това, което вие пишете, -50, е с включеното въздействие на вятър и влажност на въздуха. Метеоролозите мерят реалната температура на въздуха в изолирана от вятъра станция, като влажността на въздуха и скорост на вятъра се мерят отделно. Ако наистина дойде -50 на въздуха тогава ще настане сериозен клинч.

Толкова ли си нямат хамериканците учени, които да обяснят на Тръмпи-то, че има голяма разлика между... климат и време:)))?!? В Бантустаня, това се учи в пети клас)))!!!

Има разлика между климат и време. Климата се затопля, което означава, че средно годишната температура се увеличава, но времето може да е много мразовито за известен период, но това не означава, че няма глобално затопляне. А в случая на глобално затопляне говорим за средногодишни разлики от 0.05 0.1 градуса, които хората няма как да усетят, но това не означава, че природата не ги усеща.

ДА БЕ , А В НЕДЕЛЯ ГО ДАВАТ + 4 .... ТАЯ ВЕЧЕР Е - 21 :))

Доналт Тръмп не допусна глобалното затопляне да влезе в САЩ !

Нищо, нали Тръмп твърди, че всичко е наред с климата. Така им се пада.

Тръмпчо, Тръмпчооо, точно тези климатични аномалии са признак за промените в климата, т.н. "глобално затопляне". Но ти си го знаеш, дърт тарикат, и си приказваш политическите простотии, за кеф на простите ти избиратели и симпатизанти. Добре, че сте смъртни тъпи политици!!!

Беше затопляне, сега станаха аномалии. Последно? Щото имаше едни твърдения от 90те какк децата в днешно време нямало да знаят как изглежда снега. Човекът е прекалено отскоро на Земята, за да може да каже кое е аномално и кое не.

Умнико, затоплянето се нарича "глобално", защото СРЕДНАТА температура в световен мащаб се повишава . А аномалиите във връзка с това затопляне, се проявяват ЛОКАЛНО, както в случая! Малко четене не е излишно за умници, като теб!!!

знаете, че тези аномалии не са съществували вечно, колко века сте живели? А ако "глобалното затопляне" от време на време се сменява алтернативно с "глобално застудяване"? Аз не знам, отскоро съм на земята. Питам онези, които са от векове? И са свидетели, а не четейки написани неща.

Не ни пука за краварската измет!

На мен още по-малко.

"икономическата столица на Канада Торонто е потънал под 30 см сняг". Ха ха, само 30 см и вече са в бедствено положение. А иначе, нека зимата да ги замрази , а лятото да ги опече американците!

Ха сега разправяйте на бай Дончо, че има глобално затопляне на климата на Земята!!!

Стига вече с тези щати. Много важно, че им станало студено.

Като такива като Тръмп управляват света, няма да има глобално затопляне. Жалко за сляпото човечество!

КазА ли нещо или се разтовари?))