Арктическите студове приключват, очаква ни затопляне до 12-13 градуса

До първите дни на февруари в по-голямата част от страната ще остане и без съществени валежи

Обратно в новината

Коментари - Арктическите студове приключват, очаква ни затопляне до 12-13 градуса | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лелеле, как си проличаха "разбирачите" Арктически студ, е не защото е студено, а защото идва от арктика.....

Много ми пречи на перушината и обувчиците.....хи,хи,хи! Оф не знам какво друго да кажаааа. Абе важното е ,че се топнах и в тази тема... чаааооооо момичетааааа!

В младежките ми години често ходех до Черни връх в почивните дни. При две от зимните ми изкачвания, в два поредни дни, температурата на върха беше минус 25 и минус 28 градуса. И в двата дни станцията на върха беше пълна с туристи. А на връщане, опашката от хора на последната спирка на трамвай 5 беше като през лятото - покрай цялото "обръщало" на трамвая и стигаше до чешмата с минералната вода. Спомням си, че и двата дни се прибрах пеш до Павлово, за да не чакам на опашката за трамвая. Искам да кажа, че през 70-те и 80-те години минус 28 градуса не правеха впечатление на никого.

-11 било АРКТИЧЕСКО, пощурехте съвсем....

Дир-ници, искам само да си изписвате името(ако можете) под дописките! Нека да може учителите ви по български, география и т.н. да се посмеят и да поплачат какви тъпунгери са създали! Може ли да напишеш "Арктическите студове...", при полжение, че мин. температура в София беше около -14, т.е. дори не достигна зимната изчислителна температура! Седни си, слаб!

Значи, ние в Монтана не усетихме тази зима много, валя по - миналата седмица мокър сняг, а сега сух, който не се и задържа една седмица, а през декември въобще не валя. Имаше едва година през ноември паднаха 30 см., а сега и 15 см. не може да падне. Не мога да си го обясня!

Питайте Грета тунберг.

Кое е арктически студ, бе тикви празни дирнически??? Темперстура от -17 си е една много мека зима в Монреал, Канада, а Монреал далеч не е арктика...тъпаци.

И слава на Бога! Аз не знам защо така стана през тази зима, че имаше толкова много дни със сняг и с отрицателни температури, но това определено не е нормално за държави различни от Сибир!!!!! Даже в София падна до -15..... ужас!!!! И това ми било умерен климат! В София имат около 10см сняг, който аз просто не мога да понасям!!!!! Междувременно, няма и как да премина през него!!!! И какво да хвана лопатата да рина ли?!!? За това ли съм учи 5 годни ИТ?!?!?

арктически студ... деа изнежените педалине

...просто журналята съвсем му изтърваха края на културата на писане...пък изобщо дали я имат или и те като ББ с по една прочетена книга.

Дай отговори ми искрено - в държава, на която министър-председател за 12 години е бил човек с 1 прочетена книга през живота си, имаме ли моралното право да очакваме нещо повече от журналистите?

Стане ли деня 10 часа, всяко чудо за 3 дни.

С тия климатици има хора, които буквално станаха "благородни девици". Имах съсед, който като почне леко да ръми и изпадаше в паника. Така и му викаха-Любо капката.

Не знам за благородните девици ама време да рина сняг нямам. Ако може да вали събота и неделя само.

"Арктическите студове" за ДИР-ниците приключват...

За теб арктически са - 20 и отгоре, нали?

И отдолу: -40

Арктически студове са си смешко. Минус 20 градуса не е било от много години

КЪДЕ не е било? Всяка зима около Кнежа пък това си е нормално. И в другите места.