Зима 2013/2014 - актуални дългосрочни прогнози

Текущият синтез на дългосрочните прогнози за предстоящата зимен сезон показва превес на очакванията за по-мека от обичайната зима в нашия регион.

Обратно в новината

Коментари - Зима 2013/2014 - актуални дългосрочни прогнози | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, на бедният българин само това го спасява !

Никога няма да забравя зимата на 2006/2007 и онова чувство в една сутрин в края на февруари 2007, в която излязох на балкона по тениска и осъзнах, че зимата просто не се е състояла. Едва ли ще се повтори скоро.

Помня и аз тази "зима"! По -добре да няма такива псевдозими никога вече!

Ясно ми е ! Мека зима с постоянни валежи - я от дъжд, я от сняг .... Дано поне да вали повечко сняг - та да прилича на сезона ...

Тази прогноза ми харесва!Надявам се да е меко, НЕ понасям студеното!

Отново свободни съчинения,ама добре,че са есента и зимата,та да се раздвижат коментарите тук.Това показва колко по-интересни сезони са от другите два!Руменче време е да се калиш малко.Аз пък НЕ понасям гадните горещини,ама ги търпя.Кротни се малко.

Подкрепям твоя коментар! Не знам защо има хора, които не харесват 4-те сезона и искат и през лятото, и през зимата да им е жега. Зимата затова е зима, да има сняг и студ, да отидеш на планина, да се попързаляш малко, или да се затвориш вкъщи със свинско и винско, а навън нека си трупа и вее! Поне сега границите с ЕС са отворени, който не обича зимата, да ходи на Крит, на Кипър или на о-в Лампедуза (най-висока ср. ян. темп. в Европа от 13.5 оС). Лятото какво е хубавото на жегата? Потен по превозните средства ли да се мъкна? Или вкъщи да се въртя в леглото, в стаята да е 28 оС и да няма никакъв ветрец? Климатик да сложа, ама хазяинът не дава, въпреки че имам средства? Други ще кажат, на море, мацки.... БОШЛАФ работа, нито морето е море, нито мацките са мацки! Единствено в планината, ама като отпуската не съвпада с големите жеги? Или като и на 1400 м н.в. ти е 31 оС (през 2012 около 15 юли беше така в Родопите)?

Дрън дрън ярина! Или както казват сега бля бля бля!

А така, от тва по хубаво здраве.