2013 - климатична равносметка

В температурно отношение изминалата 2013 година беше по-топла от нормалното. При валежите, нещата са доста разнообразни по периоди и райони.

Обратно в новината

Коментари - 2013 - климатична равносметка | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, Добромире, с климата нещата започват да стават сериозни. Не само в Монтана, на прохода Петрохан не е валяло месец и няма никакъв сняг!

Много лошо...

Не знам за тези обобщения, но в Монтана не вали нищо от 3-ти декември насам. Лятото също беше много сухо и топло, а това е знак, че вече става доста сериозно...

За много години! Продължавам да следя анализите и прогнозите тук!

Супер. Браво, Руменче, супер зима имаме, а? Зима тип Атина в температурно отношение и зима тип Дубай откъм валежи. А дано до 30.03 да не вали никъде. А дано да седиш на воден режим 24/7 това лято, пържейки се на +44 в това време! Да няма реки и езера, само морска вода. Супер преживяване ще е, нали? Чакай го с нетърпение :) :) С най-добри пожелания да ти се случи. И да разказваш после, ей!

Искам климат тип остров Мавриций.

Или се познавате с Румен и се бъзикаш нещо, или не си много на себе си. Коментара ти нещо не мога да го схвана? Меко казано ми звучи тъпо.

Анга, пингвин, вече и шизофренията ли почна да те тресе, че пишеш от различни профили?! Най-смешните сте ми криофилистиците като почнете да се правите на много загрижени за климата, земеделието, ски-сезона и т.н. Докато истината е, че сте обикновени социопати, обичащи зимата. Айде стига си срал тука, отивай си в жалкия пингвински форум на стингметео, където като някакъв индиански шаман всеки ден от месец насам ти се присънват и привиждат някакви снегове и студове, и цялото пингвинско стадо възторжено пляска на шизофреничните ти словоизлиания.

Много лошо ! Нямало глобално затопляне ...Изсичайте горите карайте си колите ама всичко се връща !