Седмична прогноза: летни температури от сряда

В следващите дни температурите ще се повишават и през втората половина на седмицата ще достигнат летни стойности.

Обратно в новината

Коментари - Седмична прогноза: летни температури от сряда | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Остават 67 дни !

Остават 68 дни !

такмо лятото ще мога да почна пак да тренирам стреет фитнесс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вов пичета по бански а *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

супер тази зима беше доста топла а дано и дръгата баде така *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

супер *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ще има пичета по банскии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Montana! Научи се да пишеш на Български език. Какво от това, че очакваме 31-32 градуса в края на април /до колко ще се случат и на колко места - ще видим/. Като затрупа Северозапада снега преди месец, ревяхме здраво. Сега е съвсем нормално времето да се "реваншира" за изгубената топлина. Обърнахме ли внимание на това, как от 4 градуса отрицателна аномалия в началото на април за Видин, Враца, Лом и Монтана, сега тя се стопи до 1 градус, а до края на месеца със сигурност средната месечна температура ще излезе на норма. Нали писах преди няколко дни. Бързо затопляне - следва бързо захлаждане. Тъкмо по празниците ще си имаме едно циклонче за гарнитура и росен майски дъждец. А за 45-те градуса през август е още много, много рано да говорим.

А обърнахме ли внимание, че тази година нямаше зима ?

АЗ СИ ПИША ПРАВИЛНО, НО ТИ ИСКАШ КОНФЛИКТ ...

и това не е нормално ... идва нова сахара ... през април - з2, през август - около и над ч5 градуса - много хубаво ... умираме *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕКА БЪДЕ ЛЯТООООООООООООО :) :)

Както започна добре още от януари тази година,така ще я кара и до декември...топло и пак топло.

Аз защо ли си мисля, че от една декада насам не е имало подред няколко дни с нормални температури, особено през зимата? Ти ми говориш от януари 2013......