Москва е в капана на рекордни снежни преспи (видео)

Руската държавна телевизия предупреди за "истински снежен апокалипсис"

Обратно в новината

Коментари - Москва е в капана на рекордни снежни преспи (видео) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОГ ни наказва, защото сме безбожни нацисти.

Руският патриарх: Всички грехове се опрощават, ако ви убият в Украйна. Патриархът на Руската православна църква Кирил заяви, че смъртта при изпълнение на служебния дълг е "жертва" и "измива всички грехове". Така руският патриарх оправдава смъртта на руските окупатори във войната срещу украинците. Това е станало по време на неделна проповед на патриарх Кирил.

Американците са пратили ХААРП на Украйна.

НАМЕРИЛИ СТЕ КОГО ДА МИСЛИТЕ ЗА СНЯГ И МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ ............... ...................... ДОСТА ТЪПООООООООООО АМА ОТВСЕКЪДЕ ТЪПООООООООО ...................... НЕ ЧЕ НА РУСНАЦИТЕ НЕ ИМ Е СТУДЕНО, ПРОСТО СА СВИКНАЛИ БЕ ТЪПАЦИИИИ .........................

ЩЕ УМРЕ ОТ СТУД БЕ, ВАШТА МАМА БЛЯДСКА , ДА ЕБА ! КАКВО СТАНА ВЕ, ХУЙ СПЛЕСКАН ...КОЙ ЩЕ МРЪЗНЕ СЕГА ...МАЙКА ТИ ЧЕНГЕ СКАПАНО ! МРЕТЕ СЕГА ОТ СТУД - ТУКА НА НОВА ГОДИНА ЩЕ Е 18 ГРЛАДУСА, В УКРАЙНА СЪЩО ЩЕ Е ТОПЛО ...САМО В БУНКЕРА ЩЕ Е ...МИНУС 200 ! БОГ ВИ НАКАЗВА ! БОКЛУЦИ С БОКЛУЦИ !

(написалият тази глупост) ако знаеш какъв нещастник си, даже не можеш и да си го представиш!

Хахахаха, да ви пратя снимка как в северна Германия си хапаваме и пийвме в едно 60 годишно ресторантче в провинцията? :)))) Тъмно, студ, няма храна и всички викат, "Ех, да имахме и ние вожд като путин..." :)

Това е като да тренираш да те ритат в топките. Колко и да тренираш, всеки път боли. :)))

Е, нищо де, имат достатъчно газ да го разстопят този сняг.

ХА ХА ХА Няма свикване с това! Има само рязане на уши, нос и пръсти! Личи ти, колко си бил на Север!

Май ти пълнят всички дупки, пък ти си мечтаеш от Филиповци..

Ти ще гориш в Ада защото си безбожен комунист

Абе, нямаше ли ЕС да замръзва? Каква стана тя? :))) Ние чакаме затопляне в Хамбург от утре... :)))

Тука се е напълнило със смрадливи насрани краварски подлоги.. давещи се в собствената ти повърня

Явор Божанков: Трябва да си кръгъл идиот да приемеш, че Русия е величина на фона на Запада! Западният свят е правилната, силната и успешната страна! Русия няма да спечели тази война, категоричен е бившият депутат от БСП.

ОТ НОЖ УМИРА ! КВО НЕЩО Е ГОСПОД ... И КАК СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! КАЖЕТЕ СЕГА, ЧЕ НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ В ПРИРОДАТА ! ТОПЛЕТЕ СЕ СЕГА НА ШИБАНА ГАЗ ... МОЖЕ И ДА Я ВДИШВАТЕ ЗА ПО-ТОПЛО ! ЕЙ ТАКА ЩЕ БЪДЕТЕ РАЗБИТИ ОТ УКРАИНСКАТА АРМИЯ В "БИТКАТА ЗА КИЕВ" !

+26 градуса вкъщи, на отворени прозорци, между другото и в по-малките градове в украйна, които не се обстрелват има газово отопление, ток и вода, проблемите са в големите градове, дето качваха в нета клипове как си правят снимки на взривения мост, прегръщат се от радост, че са се освободили в киев, харков и херсон, гледах английско филмче, сега говорят, че при руснаците било по-добре. А за Москва преди седмица в чат в ютюб пишех за -25 градуса през нощта, после валя дъжд и разтопи снега, сега отново.

Още много лоши неща ги чакат мръсните москал.

в Русия в многоетажните жилища са на газово отопление и топла вода, не ги мислете, като спре виелицата, ще почистят, в Якутск е -71 градуса и си живеят, в Ленск -40 градуса, иркутск -25 градуса

...Москва е един доста зловещ град,особено когато небето се покрие с огромни стада черни грачещи гарги - изключително неприятна и гадна ситуация!

Кво ни занимават с тоя кенеф. Ние си имаме наш за оправяне.

ренегатът божанков ли е новото ви знаме, от ДСБ в БСП, сега погледът му е към ПП или ДБ, но рейтингът им намалява, така че едва ли ще го огрее

ВИНАГИ СЪМ КАЗВАЛ, ЧЕ ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ ... НО С ОБРАТЕН ЗНАК ! ОТ 22.02.2022 ВСИЧКО СЕ ОБЪРНА ПРОТИВ ВАС И ТАЗИ ТЕНДЕНЦИЯ ЩЕ СЕ ЗАСИЛВА ! ВСИЧКО, КОЕТО ПОЖЕЛАХТЕ НА ЕВРОПА , ЩЕ ВИ СЕ СЛУЧИ НА ВАС ! НЕ ЕВРОПА, НЕ БЪЛГАРИЯ - ВИЕ ЩЕ ФАЛИРАТЕ ...СЪС СТРАШНА СИЛА ! ВИЕ ЩЕ МРЪЗНВТЕ ... СЪС СТРАШНА СИЛА ! ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ РАЗБИТИ ... СЪС СТРАШНА СИЛА !

Това ако стане в Ню Йорк са спрели да живеят поне за две седмици !

Малко им е, три метра да ги засипе.

Да бе, 30 см сняг- как ще се оправят не зная, а нали постоянно и гладуват, жал ми е за тези хора, ние тук живота си живеем, нали сме в клуба на богатите.

казаха в клипа, че така е било през зимата на 41 година, и какво се случило тогава, отблъснали немците пред Москва, зимата е лоша за южни народи като нас, французите, украинците, руснаците знаят какво да правят през зимата, въпреки че и тях ги разглези руският газ и отоплението през зимата, за двустайно жилище 50 долара.

ЛЕКО НАПОМНЯНЕ.... РУСКАТА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА СА ПО СТАР СТИЛ ...................... ТОЕСТ ДА НЕ СЕ ЧУДИТЕ АКО ИМА ЗАРЯ В КИЕВ БЕЗ ДА Е ПОРЪЧВАНА ..... .......................

ВСИЧКО, ДЕТО ГО ЖЕЛАЕХА НА УКРАЙНА , ИМ СЕ СТОВАРВА ВЪРХУ „ЧУГУНЕНИТЕ БЛЯДСКИ, АЛКОХОЛИЗИРАНИ КРАТУНИ ! И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО !

тази новина стопли сърцето ми и осмисли денят ми. Колко е сладичка прозападната пропаганда. Това да плашиш Русак със сняг е като да плашиш алкохолик с ракия. Кое точно му е новината на тва памфлетче?

сега и със снег ли че ги плашиме руснаците... :Д

От Русия сега слиза към Украйна от Украйна слиза при нас. Толкова ли са ви полирани мозъците, че не го осъзнавате.

Пропусна да споменеш, че от чешмите тече мед и мляко, а от душа - водка.

Могучая ще се справи. Само дето ще ум замръзнат външните кенефи, но ще си акат вътре. То нема да се забележи. Има ли водка всичко е наред.

И Бог се отвърна от вас изчадия адови. Малко ви е. Апокалипсис за вас! Казаните с катрани ви чакат!

Конструкция от типа на "преспи от 30 см" е абсолютна безсмислица. Преспите просто не могат да са от 30 см. Има снежна покривка от 30 см. Пряспата може да е от 50 см нагоре. Благодаря за вниманието! :)

Край! Капитулираха заради снега, свършиха им ракетите, танковете, зиловете, храната, бензина, олиото, хляба... и не могат да се отровят - край с тях. Ам да ама не.

и в България се е случвало, преспи, виелици, -25 градуса, денонощно почистват, особено пред линейките и снабдяването с хляб, ето наводненията в Карловско, дори смъртни случаи нямаше, а навсякъде другаде има

Снега не е проблем за руснаците, но Пуин през пролетта даде началото на дълга руска зима. Няма съмнение, че руския народ (до колкото има такъв) ще се пречисти.

Да се надяваме, че руснаците ще умрат от студ и сняг 30 см е твърде неадекватно. Точно руснаците...

не, защото не е вярно

Истинска зима за добро коледно настроение. Нчкой има ли желание да воюва пред Москва!?! :)

Хора, на мен оная работа ми е 30 см. Какво толкова страшно има с такива преспи?

Това някакъв Базил ли е? Огромни преспи, 30 сантиметра. Бил съм по това време в Москва и съм виждал много по-големи снеговалежи и преспи. А да не говорим за Урал или Сибир. Виждал съм минус 40 градуса. Ама сега нали политиката е да лъжем колко зле са руснаците. А те си стоят в къщи по тениски и се къпят редовно, а не като еврогеьовете.

"Заради студа енергийният регулатор на Великобритания иска да включи въглищните централи." ;)

базик

Откога почна да пишеш истини?

Това е някаква шега сигурно. Чудо! Нищо не е за Русия.

Какви са тия глупости бе? Кой тъпак ги измисли? 30 см сняг в Москва и било бедствие? Леле мале! Хептен изпаднахте бе журналя. 30 см сняг в Москва е лека снежна приказка.

В Москва правят празничен фоерверк в чест победата на МЕСИ и АРЖЕНТИНА на световното в Катар https://www.youtube.com/watch?v=ADMNuy37dqc