Необичайна студена вълна завладя Бразилия, валя сняг, има и жертви

С 1,4 градуса над нулата столицата Бразилия регистрира най-студения ден от основаването си през 1960 г.,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

15.01.22г. ... Избухна Хунга-Тонга Хунга-Хаапай...

както викаше Тръмп, откакто има глобално затопляне ще умрем от студ.

Аре сеа да ги видиме как ше се гологъзят и ше викат "Самба-ааа!" и "Ламба-да-ааа!" Но нали вечно са оптимисти и се хилят, студът поне ще утрепа част от въшките им, значи има нещо позитивно в тая работа. Когато корабът потъва - горе главата /не е уточнено точно коя/.

Както един колега спомена, прочетете за Ла Ниня (обратното на Ел Ниньо). Ако океансиките течения се обърнат или дори да се променят... дали заради глобално затопляне, застудяване, войната в украйна или заради феновете на ЦеЦКа панчеревска.... доста държави ще пострадат сериозно. на първо място английските говеда...само Путинлания ще е ОК, то и без това са си свикнали на мизерия и студ, по-лошо няма на къде...

Дотолкова са изперкали някои тука,че не вярват на нищо и отричат всичко.....за вас всичко е тотална конспирация и ако ви кажат ,че вафлите са сладки,вие до последно ще твърдите,че са солени...това е резултат от дигитализацията на всяко ниво...изперкали индивиди...и от глобално затопляне и от всичко разбирате...келемета такива :D

Резултат от действията на няКОЙ инсталации: "Харп", руските "Сура", "Мура", европейската "ЕСАРП" а има и мобилни такива.......Който разбрал, разбрал.....

Хаарп

Този студ в Бразилия е в следствие на глобалното затопляне. Дали е естествен процес или предизвикано от човека, то е факт. Само куха лейка може да отрича фактите.

Е нали има Глобално Затопляне?! Зелени смешници!

Глобално са се затоплили хората - това е проблемът. От 1996-а до сега всяка година расът пустите температури. Това е доказан научен фак, и всички учЕни срешу съответните суми са се подписали под него.

Това е шега нали? По телевизора казаха, че има глобално затопляне :) Каквото кажат по телевизора това е истината. Няма как да е студено в Бразилия и да умират от студ, убеден съм, че умират от адски жеги защото ПО ТЕЛЕВИЗОРА КАЗАХА, че има глобално затопляне и трябва да ядем по-малко месо за да не се отглеждат крави и животни които изхвърлят парникови гаозве. от глобалното затопляне неможем да се стоплим Майка ви сатанизирана лъжлива - хората мрат от студ, няма лято в края на май сме, мрат от глад мизерия - те ми говорят за УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ по педерастки еврогейски евроатлаантически маниер и глобално затопляне. ДА ВИ ИПМ - нуждаете ли се от превод?

Умри ве подчовек.

Няма как да умра, не съм набоден с ковид 'ваксина' - като теб :) ем си либерал ем си педал

Глобално застудяване има,а не затопляне...

Ла Ниня в действие.

Чудно ми е защо не са написали, че е от глобалното затопляне. Така де, нали вече всяка климатична аномалия се обяснява с него.

Стига сте драскали на принципа : Чукча не читатель, чукча писатель" Глобалното затопляне означава повишаване на средната температура, но съпроводено с големи температурни аномалии Тук от април до сега имаме 4 пъти рязък спад на температурата с около 20 градуса за ден Последният път тази сряда Аман от дежурни хейтъри ( плювачи)

Предводителю на чукчите, хайде сега обясни как резките застудявания водят до покачване на средната температура. Ако бяха установили, че също така има и резки затопляния или не чак толкова резки, щеше да е друго. Не съм чул ,обаче, за такива. С корона вируса нещо се прецакаха работите и наред е т. нар. глобално затопляне. Сигурен съм, че на никой не му е минавало през главата, че е възможно да има екологични локдауни. Само гледайте. На косъм беше да се създаде еко-полиция, но още не късно. Еко-полицаите минават покрай къщата или вилата ви и нещо не им хареса димът, които излиза от комините и ви глобяват (арестуват). Как ви изглежда това? Мислите, че няма да се стигне дотам? Само гледайте. То и за коронавируса никой не мислеше, че ще се стигне дотам.

Типичен телевизионен дебил си :) и рецитираш като папагал какво са ти казалаи твоите господари либералоджендърите - същите които те набодоха - защото ти си набоден с ковид ваксина нали - като тъпо шиле! В тази връзка за кретенче като теб има една поговорка - тъкмо научиха магарето да не яде и то взе че умря .. та докато се загравяш от глобалното затопляне да не се окаже че си пукнал от студ бре дебил ? ГЛУПЕНДЕР - ДАЛИ МОЖЕ ТЕЗИ ТЕМПЕРАТУРНИ АНОМАЛИИ ДА СА ВСЛЕДСТВИЕ НА ГЛОБАЛНО ИЗСТУДЯВАНЕ ИЛИ Т.Н. МИНИ ЛЕДНИКОВ ПЕРИОД? Я Я ВИЖ ТАМ СРЕДНАТА ТЕМПЕРАТУРА ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ Е ПОВИШЕНА ПО ПОДОБИЕ НА КОВИД БОЛНИТЕ - ОНИЯ БЕЗСИМПТОМНИТЕ С ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ТЕСТОВЕ И ОНИЯ ДРУГИТЕ ДЕТО ГИ ПИШЕХА КОВИД ЗАЩОТО КАШЛЯЛИ А И ГРИПА ЗАЧЕЗНА .. ПО ПРИЧИНА КОВИД.

За да разбереш, ама ти пак не четеш Повишението на температурите, води до промени в баланса на климата и особенно морските течения Вседствие на което, въпреки, че средните температури се покачват има периоди на резки аномални застудявания Дадох ти и пресни примери с България, да не говорим какви бяха температурите февруари Ама ти или си в некоя питерска трол ферма Или не излизах от мазето на посольството Анадъмо?

Нищо не си обяснил. Повторил си като папагал това, което го има по медиите. Да не би да си помисли, че не съм запознат с тази помия? Както и да е. Очевидно ти е много комфортно да се плацикаш в морето от невежество и със сигурност няма да ти преча. На изпрания мозък му е най-комфортно.

наясно с материята, разясни я на всички нас Иначе само плюнки И от кога нещо написано в научни статии е помия Или всичко което противоречи на конспиративните ти теории е помия Мноо, мноо си велик тролче за разлика от теб имам досег с природата, реален и постоянен, имам кошери, а ти само клавиатура в мазето на посольството