Силни бури и мощно торнадо в Сиатъл и Орегон (снимки, видео)

Стихиите започват в западните щати и се очакват да продължат по Коледа, обърквайки плановете на мнозина за пътуване.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са само предупреждения, но ако продължават да вървят в насрещното по всички теми, то веселата част тепърва предстои. За справка вижте какво казва Слава Севрюкова за това какво очаква света много скоро.

Картонените "къщи" се разхвърчат от по-силен порив на вятъра

ЯКО! Най-големия замърсител на планетата! Единствената държава от големите, която излезе от "Парижкото споразумение" за климата. Ами то затоплянето драги хАмериканци води до много по-силни бури и урагани, а както е известно USA е обичайно място за развитие на такива. Ами като не искате да ограничите парниковите си газови ще си търпите последствията! Лошото е, че и тези подписали и спазващи споразумението също ще трябва да търпят (неоправдано).

Ако ще да ...нулираме парниковите газове, които човечеството "произвежда"...абсолютно нищо няма се промени и климата ще продължи да се променя следвайки естествения жизнен цикъл на майката Земя. Само за информация, ако отворите елементарен учебник по физика на Земята и атмосферата ще видите, че изчислено на годишна база, цялото човечество "произвежда" 5-6 гига тона парникови газове, а земните океани / които покриват 3/4 от цялата Земя/ произвеждат над 70 000 гига тона! За съжаление, ние дребните хорица, просто трябва да направим това което са направили хорицата преди Сахара да се превърне в пустиня...просто да си намерим други места за живеене. ;-)