Уволниха британски банкер, усъмнил се в глобалното затопляне

Своеобразният "лов на вещици" не засилва аргументите в полза на изменението на климата, а по-скоро налива вода в мелниците на конспиративни теории

Обратно в новината

Коментари - Уволниха британски банкер, усъмнил се в глобалното затопляне | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Свободата на словото в "демократичния свят" се наказва жестоко! Досега меката диктатура на запад, скрита добре за фасадата на демокрацията, се превръща във все по-твърда и жестока диктатура. Това е единствения начин на тамошните елити да удържат властта си.

1984

Тези станаха по-зле от северна корея.

ако вместо това беше сложил слайдове в които да обяви Пут-н в глобалното затопляни или замръзване (учените все още спорят за кое да лъго ... говорят), то нямаше да има проблем.

Престъпмисъл. Наказва се от Зелената чума налазила света

Алоо дебилите оте ДИР .. наричате консопиративни теории фактите, данните срещу които нямате никакви доводи да оборите и опровергаете! :))) Така, че дали има глобално затопляне – НЕ НЯМА! А самото глобално затопляне е конспирацията, вижте, края на май сме бре дебилни кретеноити ковидясали набодени има ли някой тук под 50 годишен и да помни толкова студен май :) А ко речи? Глобално затопляне :) .. а помните ли конспирацията, че ковид ваксините избивали хора и чипирали с тях .. опсс то и това май се оказа истина - МАСОВО МРАТ ПО БОЛНИЦИТЕ ОТ РАК И КАКВО ЛИ НЕ НАБОДЕНИИИИИИИИИ!!!!! ТЪЖНО НО ФАКТ! ДАНС разследва незаконното чипиране чрез ваксини за СОVID и PCR тестове: България прокарва път в това отношение за целия свят, тъй като тя става първата страна в света, където това се случва официално Делата вървят с номера 5226/11.04.2022 г. за 4 РПУ и Ж-249/13.05.2022 г. за ДАНС. Честито на набодените камилчета и вярващите в глобалното затопляне.

Мале-мале-мале. По-добре да не си изказвам и моето мнение, че сигурно ще ме баннат отвсякъде. А може да ми спрат и Интернета, като нищо!!!

В религията не можеш да се осъмняваш в същестуването на Бога. Има само сляпа вяра! За това всеки който се опитва да задава въпроси и да опсорва "науката" е обвинен в ЕРЕС и отстранен от публичното пространство след социална екзекуция.

Пак добре че се е усъмнил само в зелените мерки. Че ако се беше усъмнил в зеленски или не дай си боже в шоуто му, можеше сериозно да си изпати.

До преди няма и половин век, хората по света са ги наричали човечество. Сега вече няма такива работи. Всичките са стадо лемури. Един лемур да се загледа в грешната посока и го дават на хищниците.

В религията сляпа вяра имат по-простите хора. Хиляди вярващи учени, лекари и учители през вековете са вярвали и вярват и с разум. Ето един цитат от Планк - един от бащите на квантовата механика - Като физик, следователно като човек, който е служил през целия си живот на трезвата наука и на изследването на материята, съм безспорно свободен от подозрението, че мога да бъда фанатик. И затова, след всички мои изследвания на атома, мога да кажа следното: Не съществува материя сама по себе си! Цялата материя произхожда и съществува само чрез една Сила, която подбужда атомните частици към вибрация и ги поддържа в движение в миниатюрната ‘слънчева система’ на атома. Тъй като обаче в цялата Вселена няма нито една интелигентна или вечна сила (и никога не се е удало на човечеството да открие така горещо желания ‘вечен двигател’), ние трябва да приемем, че зад тази Сила стои един съзнателен, интелигентен Дух. Именно този Дух е Първопричината на цялата материя.” (ПЛАНК 1992, 58; виж също Eggenstein 1984).

Аргументирано и спокойно се спори с първите 30 човека. След това ги пращаш на майната им. Не може да се отделят дни за всеки събуидил се вчера "критичен мислител". Иначе сега на нашите тролета, дето бензина им е скъп им стана мъчно за някакъв мазен банкер, дето няма и да се изпикае върху тях, ако горят и не него му се пикае та две не вижда. :))) Ако някой отиде в кръчамата на ЦСКА да вика "Левски" ще кажете, че е тъп, нали? Е, тоя също е тъп.

И по миналия режим уволняваха за други мнения...

Това след ковидаренето си е вече утвърдена система. Кой не пее в нео-либерал-джендър-полткоректния хор ветъро го отнася... Защото застава на пътя на големи инвестиции насочени към осигуряване на яко крадюхане.

Зеленият тоталитаризъм, който предстои, нищо чудно да надмине предишните тоталитарни системи.

Че има глобално затопляне, според мен има. Личи си по времето през последните 20 и кусур години. Но това затопляне няма нищо общо с човешката дейност. Чисто и просто планетата ни преминава през различни климатични крайности, ту заледявания, ту затоплиния и така е било през последните няколко милиарда години.

А оня рошавия блонин, който казал, че Путин умрял, кога ще го уволнят ? Или чакат да настъпе глобалното "ядрено" затопляне като доказателство за неговото съществуване !?

Ами ти не знаеш какво е имал предвид Макс Планк под "Дух", защото предполагаемо си прост религиозен фанатик. Може да е имал предвид обединените в едно четири фундаментални взаимодействия: силно, слабо, електромагнитно и гравитационно.

До 123 Не си прав в медицинската си част на писанието си. Смъртността си е същата, а от рак умират и едните, и другите. Възможно, но не задължително е след 5, 10 години някои нежелани ефекти на ваксините да се проявят. На този етап няма такива неща.

Да черпи, че не са го изгорили на кладата!

Срещу новата религия не се рита...

Запада съвсем е изтрещял. Скоро да очакваме, че ако си против статуквото ще има отнемане на имущество и затвор... естествено без съд и присъда...

за съжаление дълбоко грешиш. Дори при личен лекар да отидеш ще ти каже, че негови пациенти здрави без тежки задравословни проблеми, сега масово се разболяват от рак и умират много бързо - всички на 100% набодени. Провери и се убеди.

Вече ги е надминал.

Ма и вие май не знаете кво искате.. не искате здравен фашизъм, не искате зелен тоталитаризъм, не искате цветен джендъризъм, не искате путински авторитаризъм, не искате икономичен демократизъм.. Е КВО ИСКАТЕ АДЖЕБА?! Вземете решение!

Който пречи на еврейските гешефти го уволняват

като в Канада? :)

Максимата от тук натам ще е: "Е ти нали нищо не нарушаваш, защо те е страх..." Нишо незаконно не прайм..

...не могат да се лайкват положителните отзиви? А?

"Процесът" - Кафка

Ето друг цитат от него - Ако някъде има утеха, тя е при Всевишния и аз смятам за Небесна благодат факта, че вярата ми във Всевишния е била дълбоко вкоренена в мен още от детството ми. Дано Бог да те закриля и да ти дава сила за всичко, което все още може да ни сполети, преди тази лудост, в която сме принудени да живеем, да е достигнала своя край.” (ПЛАНК, цитиран в Heilbron 1986, 195-196). Понеже сте антирелигиозен фанатик, подозирам, че бързате с изводите :)

И кой "преводач" ви каза че "канселират" е пряк превод. И че въобще е превод?

Сайтът им често се бъгва. Не мисля, че е целенасочено.

Канселирането няма превод. То е универсална неолиберална ценност.

:D https://www.youtube.com/watch?v=bfNamRmje-s

Щото не могат да смогнат да ти запишат личните данни в базата. По новия закон всичко трябва да се пази, за да може да ти изчислят правилно отстъпката за бензина другия месец. Слушкаш -25 стинки, не слушкаш +25 стинки. От там почваме.. от есента тва ще важи и за боба, леба и да ги е*ба.

Kype, искаме обективно излагане на фактите! без мракобесие и залитане по крайности

Ово е "свобода на словото" и "демокрация", ама друг път. Комунизмът ряпа да яде. Пред демоНОкрацията. Бедна ни е фантазията какво ни чака, в близко бъдеще .

Аха, значи трябва да е съгласен с пропагандата... иначе - уволнение? И после... при комунизма било цензура и диктатура????? А това какво е?

уродливи лицемери

Това е следващия цирк. Много лекари уволниха в америка по време на корона цирка, защото отказаха да участват в този цирк. Няма прошка

Ппоначало, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскруполните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци от Турция, изкукали пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Или като в Америка - клошари, дрогари, алцахаймери, деменции, дебили, живи и мъртви... те пък "гласували" по пощата, раиш ли, без да знаят и да ги интересува, че изобщо има избори. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

Няма народ, има нулев "въглероден отпечатък".

Това само доказва, че е една огромна лъжа глобалното затопляне и то е и научно не обосновано да съществува , царица парица

има глобално охлаждане, на север става по-студено, на юг по-топло, умереният пояс се стеснява, в България става леко като гръцкия средиземноморски климат, какъвто е бил тук и преди.

Глобално затопляне има. Има го при това в цялата слънчева система. Това не означава да го неглижираме, но е важно за мерките, които можем да предприемем. Иначе една малка група хора ще го използват за лична облага, а за тях по-хладно и сигурно местенце винаги ще се намери.

В Партията ! Церебрален сортинг му викат на тва ,вече триста години.

Затопляне глобално!

То демокрация ли е или лукова глава

То тва със зеленото - убаво, ама да ми каже някой, защо ЕСът не забрани пластмасовите опаковки. Всички сме виждали снимки на бунища пластика в Световния океан. Това няма да го направят, защо не пипат търговците, че печалбата ще намалее. Същото важи за товарния автомобилен превоз, самолети и особено военни, които без цел се шмургат из небето и хвърлят тонове въглеродни отпадъци.