Перспективи за времето до края на месеца и началото на март

Според моделите, средносрочните перспективи за развитието на времето в следващите две седмици няма да ни предложат големи изненади.

Обратно в новината

Коментари - Перспективи за времето до края на месеца и началото на март | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето,че прогнозите ми се сбъднаха въпреки няколкото(вероятно един и същ кретен с имена като Лято2012,2014,БезДелника,Минчо п.ката) палячовци и утре застудяването ще донесе и сняг,макар и слаб на места.А колкото до март,май е на път да отсрами цялата зима с очертаващия се почти сигурен снежен период между5 и 10 март.

кретен ще викаш на оня къде те направил, зима няма да има от 26 става 15 градуса пак след двата дена "зима" и март идва с пролетни температури да подготви почвата за април, който по традиция последните години ще донесе и първите дни с 30 градуса

Това куку живее в някаква паралелна реалност, остави го :)))) При минимални около 5 градуса, днес сняг вали навсякъде, най-вече в изкукалите криотикви)

И съм на мнението, че зима няма да има! Стига с тоя сняг - радвайте се на слънцето! Достатъчно топло си беше (да, необичайно), но спестихме някой друг лев от сметки за ток, парно... Аз не виждам сняг в нито един метеорологичен сайт, Празников, не знам и ти къде го видя?

Празников,ти зарежи какво ще донесе "застудяването"....ами гледай да ти донесат хапчетата,че много си закъсал,приятелю.

Добре е да не вадите още късите ръкави и джапанките, защото Месец Март си е Зима и се очертава една лека засега компенсация в периода 3-6 Март, която предстои да видим дали ще се развие както подобва в следващите дни.

Късно е,вече ги извадихме.

След това леко захлаждане до вторник-сряда пак става 15 градуса както си е в реда на нещата все пак идва март и пролетта

Аз пак да попитам какво се случва с прогнозираната валежната компенсация, която щеше да се случи февруари или изтеглена за началото на март?

а кой е казвал такова нещо,няма такова нещо. :)) правоверните в иво да му вярват. май си разбира от работата колкото козела разбира от библията.

Случва се това, че очевидно познаха и това : )

Ех, този Метеоролог...за тези които още не са разбрали, сега ще ви кажа да знаете: Той не е просто добър, той е МНОГО ДОБЪР, защото е с невероятен усет за нещата !

asdf

Не съм специалист , но следя метеорологичните прогнози и доколкото си спомням някои централи даваха зимата като нормално студена за нашият регион. Ако не се лъжа само Американският център даваха слабо положителни отклонения. В действителност се оказа, че зимата в ЮИ Европа и в частност на Балканите май се оказа с доста в + над всякакви прогнози. А иначе шестото ми чувство ми казва, че подбни на днешните температури ще имаме до края на юни. И ако сега ги смятаме за анормално високи, след 3-4 месеца ще са анормални ниски... Дано да не съм прав, че си падам любител на тропическите жеги.

ъъъ