Постепенно отслабване на студовете от утре

През изминалата нощ на територията на страната бяха измерени най-ниските температури от началото на зимата.

Обратно в новината

Коментари - Постепенно отслабване на студовете от утре | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде зимата - марш в Сибир !!! Билета е еднопосочен !

Забележете колосалната разлика в температурите в приземния слой в Дунавската равнина и планините в 20 ч., - 13 във Враца, - 3 на вр. Мусала и - 2 на Черни връх. Инверсия от порядъка на 10 градуса в 3000 метров слой!!!

Не знам за Иво Некитов, но посетете страницата link и ще видите, че техните прогнози също дават до +11+13 градуса за София следващата седмица. Прогнозите както в БГ, така и на Запад се правят на базата на модели и явно според повечето модели именно топло време ни очаква през следващите дни. В крайна сметка природата си е природа, слънцето в Северното полукълбо увеличава мощността си на греене и бавно или бързо сезоните ще се сменят.

Изтрили са Ви линка, но укажете страницата - ще я намерим!

Господин Некитов, не сте коректен в прогнозите си. Употребявате израза "сценарий", вместо "прогноза", за да избягате от отговорност при провал! Бъдете отговорен и професионалист!

а ми тои дедо си е такаж

Този пишман метеоролог върти всичко през призмата на затопляне, топло, горещо, повишение на Т, рекордни Т. Аз друго не съм прочел в неговите прогнози. Ако е студено-да скоро ще се затопли, ако е топло, да ще остане така поне до януари-февруари. Просто не е обективен според мен, макар и да има познания по темата.

Ха ха, значи не ми е направило само на мен впечатление...

Ами то две зими поред си е топло и е като пролет, какво друго да върти метеорологът?!

абе ж софиа не е така

Благодаря за предложението да следим температурите по градове. link дали е вярно?!

Зимата се завърна твърде за кратко.

Значи според тази прогноза зимата вече свърши и от другата седмица започва лятото и до Нова година да не очакваме повече сняг и студ. Правилно ли разбрах ?

Не знам за вас, но тази сутрин в Монтана не се изненадах толкова на студа от -15 градуса, колкото от обилния сняг в продължение на 2 часа!!! Къде им отидоха прогнозите за прелитащи снежинки да ги питам аз?!

Кажете, колко донатрупа в Монтана, че във Враца само прехвърчаха снежинки, а НИХМ вече не дава информация за нашия град, въпреки че е на републиканска "народна" поддръжка!

Нови 6 см.

А така,нещата си идват постепенно на мястото.