Времето - топло до петък, дъжд и сняг след това

До четвъртък времето ще остане ветровито и значително по-топло от обичайното. От петък започва понижение на температурите и превалявания от дъжд и сняг.

Обратно в новината

Коментари - Времето - топло до петък, дъжд и сняг след това | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Около Нова година , ще има сериозно застудяване.Студения ваздух ще обхване и източна Франция и ще елиминира влиянието на атлантика, което предрича сериозно и трайно застудяване придружено с силен западен вятър.За снега, колко ще натрупа ще видим защото очакванията се менят постоянно.

Първият циклон ще премине петък срещу събота и събота ще вали. Втория циклон ще е понеделник или вторник,там още не е ясно. И третия ще е края на другата седмица.

Дааам ,актуалните прогнози за нова година са сняг и минус 15 градуса

спри да пишеш глупости не ти си отдава занимаваи се с други неща *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Радвам се че има промяна в синоптичната обстановка.Моделите казват,че идва циклон от петък.Но все още не се знае колко ще вали(слабо или силно)Сняг е малко вероятен,но има шанс за северна част.

Ха дано - малко сняг, но навреме. Идната събота точно се прибираме от Мексико, близо две години не сме виждали сняг освен по върховете на околните вулкани!

В Монтана имахме около 15 сантиметра снежна покривка след снеговалежите от 8-ми и 9-ти декември, която се стопи едва преди няколко дни (въпреки дните с температури над 10 градусовата бариера). Сега нямаме такава, слънчево и сухо е (след слабия дъжд вчера сутринта). Искам да кажа, че ако към събота-неделя (каквито са прогнозите) се образува нова бяла пелена с такава височина, ще има и за Нова година сняг, но това, само в случай, че прогнозите не се променят... Може пък освен тазседмичния да вали и другата седмица точно за изпращане на 2014-та - късмет :D

нека да е поне метър и да е поне до минус 15. и така да 15 март :)))))))

Дано поне за Нова година да се натрупа 10-15 см снежна покривка.