Студено до четвъртък, затопляне в края на седмицата

Следващите 3 дни съвсем няма да бъдат пролетни, особено в северните райони, но от петък започва бързо затопляне на времето и в края на седмицата ни очакват приятни температури.

Обратно в новината

Коментари - Студено до четвъртък, затопляне в края на седмицата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега в Монтана има натрупала снежна покривка. Температурата е -2 градуса. Вчерашната МАКСИМАЛНА беше -1

Днес в Монтана беше - 2 градуса прес целият ден, което ме довежда до мисълта, че тук снежна покривка ще има ... много е жалко за някои дръвчета, които поизбързаха с пролетните си надежди и се поразпукаха, а щъркелите ? ... за тях ми е още по - мъчно, но пък това, че малък Сечко бе топъл си го отстоява Баба Марта. Хайде, честит последен мартенски сняг и със здраве !

Убеден съм, че във Видин , Русе, Добрич ще се образува снежна покривка. На север от Ловеч ще вали сняг, няма да има никакви такива измислици смесена фаза, колкото и да ви се иска. На юг е ясно, че ще е дъжд. В София ще е много интересно.

Подробна прогноза, много ми е интересно да следя анализите! Освен това с нетърпение очаквам топлото и прогнозата за април!

въпрос към метеоролога,как се отнася с излезлите прогнози за започването на нов ледников период от догодина.не вярвам да не е прочел някъде това.

Хаххахаах това да не си го чел преди няколко години, щото всяка година излиза подобна прогноза! Айде в Сибир!