Постепенно застудяване през седмицата

След сряда температурите над страната постепенно ще се понижават, но тръгвайки от стойности, близки до рекордно високите за периода, ще останат над обичайните.

Обратно в новината

Коментари - Постепенно застудяване през седмицата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От края на ноември сте ни заговорили за евентуална зимна обстановка. Като не познавате - не се хабете!

Приготвихте ли си тубичките с вазелина, мили другарчета!? Скапаното, олигофренично временце от 18-20 градуса през януари вече си отива. Останахте доволни, не се съмнявам. Хайде сега мили мой, си плащайте сметчиците, че иде руската тояга по главите ви!

За това дето ти стърчи отзад ли иде реч,друже?!

Най-после времето да се вземе в ръце!

Вмро

Има предпоставки за сняг на 26-27 по високите полета на западна и в северна България , според всички модели , а ЕС дават и голямо застудяване ! Т.Е има добри шансове за една истински зимна зедмица ,та да видим какво ще стане :)

нееее , това не е добре .Дано не се сбъдне предсказанието на ванга за суша по нашите земи ,чо тогава отвсякъде ще я втасаме.Няма ли вода-няма живот.Иначе някога преди мнооого години ,може би по време на т.нар турско робство тук е имало такива години на засушаване , жалко е че историята толкова се манипулира за да не се научи истината за обезлюдяването на селищата.Твърде вероятно това се е случило поради продължителна и тежка суша плюс мнооого белести в тава число ярко изразената чума.

Спокойно, не забравяй, че след тъмния и непрогледен тоталитарен мрак, са ни останали над 2000 язовира. Стига някой поне да ги поддържа (дори не говорим за строителство на нови в иначе добре развитата ни демокрация), тях и водната мрежа, няма да има опасност от суша. Вода ще има, но валежите няма да са равномерни. За тази цел си има язовири, така че - недей да го мислиш толкова!

Голям страх за гущерите,надявайте се

Дано не идва много студ!

Иди на северната граница да браниш вълната да не влиза в българско! НА ТЕБ РАЗЧИТАМЕ!

Хайде да мине и този последен напън на зимата и от другата седмица да се запролетява трайно :)

Краткотрайно застудяване в края на месеца.Нищо особенно,малко сняг за радост за скиорите.След което,в равнините се подготвяме за пролетта...:)

Някои сайтове прогнозират сняг и виелици за края на седмицата, а температурите да се понижат до -7 градуса (сутрин) и около 0-лата (през деня). Верни ли са тези прогнози? Ще имаме ли сняг до края на януари?

Не, снощи даваха -20 градуса, днес вече са ги махнали и остава само дъжда. Дето казва един човек - пролетта продължава до второ нареждане!

Отрицателни дневни и до -15 нощни в края на седмицата!!Трайно застудяване след това.