Небето над Пекин пожълтя (снимки)

Замърсяването на въздуха над китайската столица достигна рекордни нива

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инак загрижили се били за задравето на хората и затова да се били дистанцирали и да ходят с маски..... от вируса се пазели .. инак от мръсния въздух няма нужда да ги пазят тези така силно загрижени правителствеа по света и у нас .. мръсния въздух нее проблем, той не убива, той не е опасен, той не се вдишва от ВСЕКИ за разлика от измислиците за вируси и пандемии ... свобода за мръсния въздух, война на вируса ковид така ли??? Успяхте вашта мама глобалистка защото дебилите са над 80% и ви вярват и за вируса и глобалното затопляне и ако имаше начин и грета тунберг шяха да направят президент на света ( а отзад бил гейтс и фаучи да и дърпат конците )

А всъщност, въпреки че руснаците в казаха, че името на този огромен мегаполис е "Пекин", трябва да знаете, че името е Бейджин. Освен това, държавата (пак според руснаците) се казвала "Китай"... Да, ама както знаете, е Чайна. На мандарин, чайна звучи като чуон-гуо. Което е близо до чайна, но никак не е Китай... То и с Вашингтон е така... Руска ви пропаганда...

Само дето е Бейдзин и д(з)жон-гуо. Zhongguo. В превод е средна държава.

Защото го осраха

Мамка ви... изядохте всичко което мърда и изпасахте всичко зелено сега ми садят дръвчета... жълти маймуни...

Я се спри! Много ти разбира главата. Така е всяка пролет. Сега е времето на "жълтият вятър" Така е от векове-по това време духат ветрове от пустините в Монголия и Сев. Китай. Ходи ги спри, ако искаш. Всичко живо ходи с маски чак до Южна Корея! Аман от "разбирачи"!

На пролет е така! Но е и факт безхаберното, жестоко, индустриално замърсяване , от което се страда целогодишно.

аве тъпаци вие чували ли сте за пясъчни бури от пустинята? а при нас като идват от Сахара, и ние ли 'замърсяваме'?