Седмична прогноза:студено и зимно до събота

През повечето дни на седмицата времето ще остане зимно. Слабо затопляне започва след петък.

Обратно в новината

Коментари - Седмична прогноза:студено и зимно до събота | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле нещастните пингвини с тия - 2 и пет санта мокър снежец....оле умирам от кеф...айде до петък събота и после пак в Лапландия.!

Ало, наблюдателите на вр. Мургаш! Коригирайте си алгебричните знаци на температурата за сроковете от 12:00 UTC на 25.01.2014, до 09:00 UTC на 26.01. 2014 включително. Трябва да поставите отрицателни знаци за тези данни!

Криофилите, чета за някакви починали от студ хора? Как ще коментирате, или това са подли лъжи?

що бе,лятото не припадат ли и не умират ли хора в горещината а? коментирай ти?

Абе така е,ама лятото умират тези ,дето зимата ги е изтощила...

Жегата и студът си чистят мършата.Щом не издържаш на промени в климата значи си лош материал

Току-що от НИМХ към БАН отмениха затоплянето в края на седмицата. Очаквайте нова порция сняг към неделя-понеделник !

Аз пък що си мислех,че от природата зависи какво ще е времето...пък то,от НИМХ зависело.

Не виждам някъде да са цитирани НИМХ ?!

Вмро

Moже ли някой по-разбиращ да ми даде отговор на въпроса ,защо вчера при наличие на студена маса във височина темперетурите по върховете (без Мургаш) бяха по- високи от тези в ниските места на северна и част от западна България ?

Ако живеех в Шумен или Разгад щях да си тегля ножа....идиотско е времето из оня край.

При нас в Североизточна България вече натрупа 50-60 см сняг,а както дават нови обилни снеговалежи в сряда,ще станат поне 70-80 см.Сигурно ще се наложи тогава да затворят училища и детски градини.

За голям сняг да се готвят по оста Кърджали,Хасково,Стара Загора,Сливен,Габрово,Велико Търново и цяла североизточна България в нощта срещу сряда и в сряда.Чудесно времеце иде.Сняг до кръста :)

Като твърдиш, че в източната половина на страната ще вали най-много, колко сняг да очакваме в Монтана?

В Монтана 7-8 нови сантиметри.Валежите ще са по оклюзионен фронт.Там където ще са от сняг-обилни,там където от дъжд-проливни.Няма да е чудно ако в централна и източна Стара планина паднат до 50 см нов сняг.

Празников,ти нали си джуже...не се притесняваме,че ще ти е до кръста.

Хайде снегоманите, нарадвахте ли се? Качете по две-три снимки във фейса за да ви държат прохладно през идващото дълго лято от дубайски тип.

объркал си се,следва исландско лято. а и ми е чудно как така си се показал из под одеялата, очичките са сигурно като на охлюв., - стърчат.

Драги ми криофиле, то даже вече и в Исландия няма исландско лято. Така че ще си въздишаш по снимките с петте снежинки, докато нормалните хора си пият коктейлчетата и се радват на топлото лято ;)

С нашите 25 см. в Монтана сме си много добре. Надявам се, че в сряда ще добави поне още 10 см. и тогава на пързалките...

И в събота ще се радвате на кишата, а другата седмица по къс ръкав :)

За сега моделът EC дава доста сняг за Монтана и никво затопляне, за справка - виж сайта yr.no

Руменчее,изчисти ли снега пред входа.Ако си,не е имало много смисъл,щото в сряда идва ново снежно циклонче.В четвъртък сутрин екипирана с ръкавички и шалче и бегом пред блока.А,да не забравя-вечер крачетата в сол и топла вода.