Невиждана градушка удари части от Италия, страната остава в плен на жегата (снимки/видео)

На видеа в социалните мрежи се виждат ледени късове с огромни размери - до 10 см в диаметър

Обратно в новината

Коментари - Невиждана градушка удари части от Италия, страната остава в плен на жегата (снимки/видео) | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще има засилен “нов внос, не пребоядисвани, неразличими от нови” кошници от Италия.

И по-зле ще става, ще започнат и гръмотевични бури с торнадо и още по-тежка суша, това е само началото.

Ей това е град, като на малко коте главата, а не като нашите топченца.

Ами кажи на САЩ, Индия, Китай, Русия, Пакистан и цяла Южна Америка да престанат да добиват и ползват газ, петрол и въглища и всичко ще се оправи. Защо само в ЕС се натискаме и прилагаме Зелена сделка, въглероднонеутрални производства, емисии и други щуротии, а през това време Азия, Африка, Южна Америка горят всичко, което докопат, режат тропическите гори и не спазват никакви екодоговорки. Ако в един вход само ти метеш и миеш стълбите и асансьора, а всички други ги мацат и осират няма как да се пази чисто. Същото е и с планетата. Отделно през юли и август в северното полукълбо винаги е имало високи температури. Все пак е лято мамицата му. Нормално е юли и август да има 40 градуса, че и отгоре. За дъждовете дето се изляха също е нормално веднъж на няколко години да се получава нещо подобно. Престанете с тия библейски и епохални глупости за климата и че идва края на света. Като е толкова страшно теглете си един куршум и се спасявайте докато е време. Аман от екоталибани.

ㅤ

Петролът се образува от гниенето на зелени растения. Значи моят дизел е зелена кола.

Едно време на това му викахме Лятна Буря... Сега - олелеее, трагедия, чудо, невиждано...

Господ им праща перфектен лед за уискито...

Е нали климатичните промени били измислица! Скоро ще се пържим в ада всички! По силни сме били от природата, парите на първо място и пр. Е няма безплатен обяд и ще си плащаме!

А бе журналисти стига с тези лъжи, че затоплянето идва от човека!!! Човекът е изключително малък фактор, предизвикващ глобалното затопляне!!! Глупости на зелените терористи, за да усвояват пари за безсмислени дейности!!! Мисирки!!! Земята има периоди на затопляне и периоди на охлаждане. През период ба затопляне температурата се покачва, намалява водата за пиене и храната, и животните намаляват. Това може научно доказано да се види в Палеонтологическия музей в Асеновград, където нагледно е показано. А бе четете бе! Стига сте цитирали малоумниците папагалски! Озоновия слой над полюсите, като се възстанови, нещо промени ли се както лъжеха уж "еколозите"!!! Нищо!!!

То имах си аз българин да не си остави подписа. Може обор да е ама в БГ и туй няма.

Аааа.... недей така! Каквото каже Брюксел, или Брюкселското зеле, това е вярно! Няна да противоречиш! Серсем такъвЪ...ха-ха-хо-хо