В следващите 6-7 дни времето остава зимно

ДО края на тази и през първата половина на следващата седмица времето у нас остава зимно, с ниски температури и слаби превалявания.

Обратно в новината

Коментари - В следващите 6-7 дни времето остава зимно | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без съмнение, метеорологичните коментари на Иво Некитов са блестящи. До сега не съм намирал подобни обширни анализи за разположението и движението на баричните центрове, какво време би могло да донесати пр. Но всичко това се отнася за големи и обширни територий от Европа и Азия. Ще го помоля, г-н Некитов да разясни времето и за части от България. Например как така се случва много често напоследък все Североизточна България, дори Бургаска област да са в бедствено положение със виелици, преспи до 1,5 - 2 метра, обилни снеговалежи, поледици, изобщо целият зимен ансамбъл. И как почти винаги Западна България е най-закътана от тези явления. Моля за неговия коментар! Предварително му благодаря!

Ако февруари пак се затопли като януари,всичко ще се разцъфти и завърже.

ссстуд ннааакккуууттиииккккии

Началото на по-същественото затопляне ще е началото на април.Айде стига сме слушали всеки ден за това начало,което все се отлага.

Освен това, прогнози за повече от 5 дни са до голяма степен хипотетични и често търпят промяна и не трябва да им се предоверяваме, това го е казвал неведнъж самият Иво Некитов. Така че още не се знае дали ще го има това затопляне или не.

Много са ти наострени ушите бе Снежко,всичко чуваш....а вятъра на промяната ....чуй-чуй,иде-е-е.