Феноменът Ел Ниня се завръща, мека зима очаква Европа

В североизточната част на Северна Америка, Австралия, Югоизточна Азия и Индийския субконтинент ще е по-хладно от обичайното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас се завърна феноменът Ел Муньо. Всички зими ше са тежки и сурови. Летата може би също...

..., Господа и Госпожи от дълбоко, вече неуважаемия дир.бг

Не е едно и също,не разбра ли ....

пазиме се, че може и да стане ел дана интернешънъл... дебил.

па може и да стане и ел нинджа.. или ел ходжа, а може и ел дервиш - цензуратор... все зависи от тоа накъде дуа ветеро на промената...

и този ден ще запомним предимно с педераската, тотална-тоталитарна лгбт цензура не само в дирника на "демокрацията", но и с фашизма на джендър-"демократите", които просто надминаха хитлер и менгеле по всички показатели... благодарение на парите на "филантропите", които ограбиха не само африканските дечица, но и всеки, който си плаща данъците по света. .

Съгласен съм по принцип, ама си объркал новините- тази е за чисто природни, климатични явления, нямащи нищо общо с нашите дребни човешки проблеми. И за да не седи като спам, постни си коментара под някоя по-подходяща новина. :)))

Според словореда на захлавието се разбира, че зимата чака Европа да дойде.

slaveina

Каквато такава.

Ла Ниня или Ел Ниньо??

"средните температури тази година са над дългосрочните средни стойности в много части на света. Това се дължи на рекордното количество парникови газове в атмосферата, отбелязва СМО" А в останалите части на света, където температурите са под средните ... там няма ли парникови газове?

не ги разбираш ти тези неща парников ефект има само там, където трябва да има

Важното е да има сняг по курортите за ски!