Пролетното време се завръща. Днес ще бъде слънчево. Температурите ще достигнат 12 до 17 градуса. Все още ще духа до умерен вятър от североизток.

През нощта ще бъде ясно. Вятърът ще отслабне и ще стихне в по-голямата част от страната, освен в крайните източни райони, където все още ще духа от североизток.

Утре сутрин температурите ще са от около минус 1 до плюс 4 градуса  и отново на много места ще се образуват слани.

През деня ще бъде слънчево. Температурите ще достигнат 13 до 19 градуса. Вятърът ще бъде от североизток, слаб.

В четвъртък вятърът ще стихне. Сутрин на места в ниските части на низините и около водни басейни за кратко ще се образуват мъгли, които бързо ще се разсейват. Минималните температури ще са от 1 до 7 градуса. Макар на по-малко места, все още е възможно образуването на слаби слани.

През деня остава слънчево, с температури от 14 до 20 градуса.

В петък ще се появи слаб северозападен вятър. И минималните, и дневните температури ще се повишат с още 2-3 градуса и в следобедните часове на места в низините ще имаме стойности до около 19, 23 градуса.

В събота и неделя ще остане топло, но ще има повече облаци. На места в Западна България ще превали краткотрайно, като по-голяма е вероятността за това около и след обяд. Минималните температури ще се повишат още малко, а дневните ще бъдат от около 17 до 21 градуса.