Бури и гръмотевици в началото, жеги до 35 градуса в края на седмицата

По-голяма вероятност за краткотрайни валежи има през първата половина на седмицата

Обратно в новината

Коментари - Бури и гръмотевици в началото, жеги до 35 градуса в края на седмицата | Времето.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това си мислех тези дни, че не помня, поне в последните десетина години, толкова рано да е имало такива жеги, а за капак да ми се налага да живея в южен апартамент в южен квартал с неговия субтропичен климат, ако не бъркам. Много гадна година, а още не сме я преполовили. :(

Да, и аз като един дърта майна си спомням как през 80-те, като дете съм газил сняг в Пловдив до кръста, значи поне 30-40 см. 92-ра след като завърших СУ се преместих за постоянно в София, защото лятото тогава температурите много рядко надвишаваха 32- градуса, а вечер винаги беше прохлада! В Пловдив по това време 35-37 макс беше мор, ама 10 дни през лятото! Сега в майната от 20- години не са виждали сняг, който да се задържи 1-ден, 35-40 градуса са нормални за лятото, а в София сняг не се е задържал над 2-3 дена не знам от кога! тази година е мор от рано, но в Испания е Ад вече! Сина ми звъни и казва, от седмица температурите са над 35 до 40 градуса през деня, през ноща 20-25! Нещо което е нормално за тях през юли! Абе от 2019 се объркаха тотално нещата!

Деа.

преди голямата продоволствена криза на десетилетието и нас ще ни опукат градушкито, понеже киро вампиро и простата му меринджейска клика знаят да плямпат само и да шляпат на лаптопчета. От 600 ракети против градушки са изстреляли 6.